Unboxing | StyleTone Beautybox

Unboxing | StyleTone Beautybox

Deze maand mag ik voor het eerste kennis maken met de bekende StyleTone Beautybox. Een box die er heel fashionable uitziet en vol zit met make-up producten om te ontdekken.

Ik keek er enorm naar uit om voor het eerste deze box te unboxen omdat ik er al veel positieve verhalen over had gehoord en als ik de producten zie die de box al eerder heeft verstuurd, is het alleen maar interessanter wat erin zal zitten. Benieuwd wat er deze maand in de StyleTone beautybox zit? Kijk mee!

PicMonkey Collagegg

Je ontvangt de producten in een langwerpig dun doosje die stijlvol zit verpakt. Ik vond het leuk de box zo te ontdekken, het ziet er namelijk direct al leuk uit zonder dat je de inhoud hebt gezien. De box is voor de maand augustus en heeft het thema, ‘The Future is Now‘. Ik ben benieuwd!

01

Het eerste wat ik tegenkom in de box is een handig boekje met daarin informatie over de box zelf en over de producten. Ook geven ze aan welke ingrediënten erin de producten zitten, de originele prijs en tips voor het gebruik.

03

04

In de box tref ik 5 producten aan en dit van merken die ik voornamelijk nog niet ken en dat is leuk, het merk Manna kadar heb ik als enige eerder ontdekt in een andere box.

De producten in de box zijn:

  • Seraphine | Rosy Sheeks 20,-
  • Manna Kadar | Radiance Split Pan Bronzer and Highlighter 18,95
  • Ellovi | Tinted Lip Balm 5,-
  • Ecoco | Cosmetic Glove 7,95
  • Paese | Brow setter 11,95

05

ECOCO | Cosmetic Glove

Je make-up verwijderen met alleen water en deze handschoen, dat is het doel van dit product van ECOCO. Ik heb zelf nog nooit eerder van dit merk gehoord maar ik vind het wel een interessant product om te testen. Kan het dan echt zo makkelijk zonder dat je in de weer bent met reinigingsproducten?

06

In de handschoen zitten microvezels die ‘vervuiling’ dus o.a.. make-up restjes opnemen van je huid en waarmee je je huid diep kan reinigen. Je hoeft de handschoen alleen nat te maken met warm of koud water en hij kan al gebruikt worden.

Daarnaast geven ze ok aan dat hij gebruikt kan worden als mini scrub of peeling en dat het dode huidcellen verwijdert en de huid zacht laat aanvoelen. Dat vind ik zelf echt een top extra omdat je op deze manier een je huid nog beter kunt verzorgen zonder meer moeite te hoeven doen. Makkelijk en snel en daar houden we van!

De handschoen kun je gewoon in de wasmachine wassen om hem weer als nieuw te maken. Ik vind het ieder geval ontzettend handig klinken en deze gaat dan ook rechtstreeks naar de badkamer. Hij lijkt mij ontzettend handig en dat ga ik de komende tijd dan ook even nauwkeurig uittesten.

07

MANNA KADAR | Radiance Split Pan Bronzer and Highlighter duo

Een tijdje geleden ontving ik in een andere beautybox ook deze duo van MANNA KADAR. Toen ontdekte ik al hoe mooi en sterk het pigment van dit product was. Voor mij geen verrassing maar zeker een mooie toevoeging aan de box.

08

Het gaat om een bronzer en highlighter duo. Je kunt het product gebruiken op je ogen maar ook als highlighter op je jukbenen, op je wenkbrauwbot en cupidoboog. De structuur van de poeder is heel zacht en daardoor ook mooi te blenden op je huid. Ik vind het pigment echt waanzinnig. De bruine kleur dient als bronzer om je gezicht mee te shapen maar is in mijn ogen iets te heftig om daarvoor te gebruiken. Als oogschaduw kleur doet hij het ieder geval erg mooi!

Hieronder zie je de swatches op mijn hand en volgens mij zeggen die genoeg!

09

PAESE | BROW SETTER 

PAESE, een merk dat ik niet ken maar het ziet er interessant uit. Het gaat hier om de Brow Setter, een product voor je wenkbrauwen. StylTone verstuurd in de box 3 verschillende varianten, zo heb je Light Brown/Dark Brown & Graphite. Ik ontving de Light Brown variant die helaas voor mij te licht is. Hiermee ga ik dus iemand anders mee blij maken waar de kleur wel bij past.

Het product zelf ziet er ieder geval wel erg mooi uit, het doosje is stevig en voelt ook luxe aan. Ik hou van de simpelheid van deze verpakking.

010

011

ELLOVI | Tinted Lip Butter

Een Tinted Lip Butter is altijd leuk om te ontdekken en al helemaal als deze alleen maar natuurlijke ingrediënten bevat. Nu moet ik wel zeggen dat ik een beetje schok toen ik de dop eraf haalde, het leek namelijk alsof hij tegen de dop was aangedraaid en beetje kapot was gegaan.

012

De tube is niet rond maar heeft wel een handig draaisysteem om de balsem eruit te krijgen. De kleur zit er in de verpakking lekker opvallend uit maar helaas is deze tint op mijn huid niet terug te zien. Wel voelt de balsem zacht en verzorgend aan en moeten we het ‘kleurtje’ dan maar even vergeten.

013

SERAPHINE | Rosy Cheeks

Seraphine vind ik nu al een leuk merk en dat komt door de te gekke verpakking. Het is jong, opvallend en het ziet er interessant uit. Het gaat hierom een lip & cheek gel, ook wel multifunctioneel product genoemd voor je lippen en wangen. Het is een product dat voor 95% bestaat uit natuurlijke ingrediënten en geen parabenen, minerale olie en phthalates, gluten en dierlijke product bevat.

015

Het product ziet er leuk uit en is ook nog is vriendelijk en daar worden we natuurlijk helemaal blij van. Het knal roze kersen kleurtje kun je dus gebruiken als kleurtje op je lippen en als blosje op je wangen. Nu moet ik je wel zeggen dat ik hem aardig plakkerig vind aanvoelen en op mijn lippen niet heel comfortabel. Op de wangen is het altijd een beetje eng om dit te gebruiken omdat je het zo natuurlijk mogelijk wilt.

De kleur is ook redelijk heftig als blosje dus ik zou hem dan eerder alleen gebruiken als lip kleur. Als tip kun je hem het beste aanbrengen met een kwastje om het zo nauwkeurig mogelijk te doen.

016

Conclusie:

Al met al vind ik de box opzicht erg leuk. De producten zijn verschillend en leuk om te ontdekken. Vooral de handschoen waarmee je make-up alleen met water kunt verwijderen heeft mijn aandacht getrokken, hier ben ik zo benieuwd naar. Mocht het mij goed bevallen zal hij zeker in mijn ‘Favorieten’ artikel terug komen met mijn mening. De duo van MANNA KADAR vind ik ook mooi en zeker een goede toevoeging aan de box. Het product van PAESE had ik zelf ook graag willen testen maar ik denk dat ik hier zeker iemand anders heel blij mee kan maken. De waarde van de producten zijn mooi waardoor je box zeker een ‘koopje’ is!

PicMonkey Collaiige

Ook de StyleTone Beautybox ontvangen? Neem dan een kijkje op de website!
De StyleTone box is verkrijgbaar voor €12,50 voor Nederlandse leden en €15,- voor Belgische leden. 

Heb jij ervaring met de StyleTone?
Wat vind jij van de producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram