Unboxing – NOOSH Beauty By Anna Nooshin

Unboxing – NOOSH Beauty By Anna Nooshin

Een paar dagen geleden ontving ik van Noosh Beauty, de make-upcollectie van Anna Nooshin een geweldig pakket. Een pakket met maar liefst 3 van haar fantastische make-up boxen die alleen al door de uitstraling een hoog ‘hebben’ gehalte hebben. Omdat het om een best aantal producten gaat leek het mij alvast leuk om een soort van unboxing te laten zien wat voor producten er allemaal in de pakketten zitten.

Ik ga ze dus nog niet uitgebreid met je reviewen, maar wil je alvast wel een indruk geven hoe de boxen en de producten eruit zien. Ben jezelf ook super nieuwsgierig, wist je dat je nu nog naar de speciale NOOSH POP UP Store kunt om alle producten in het echt te bewonderen en te ervaren! Ben je benieuwd naar de producten die ik heb ontvangen? Kijk dan snel mee!The Primrose Valley gift set

De eerste box die ik je wil laten zien is de ‘The Primrose Valley’. Deze box staat in het teken van gouden herfsttinten, aardetinten met een vleugje levendig roze. Een box die na mijn idee vol zit met producten van een mooie neutrale make-up look met een tintje extra. Deze box is verkrijgbaar voor €49,95

Wanneer je de box opendoet tref je een kleine handleiding aan met daarin de beschrijvingen van de producten die in de box zitten. Je komt er op die manier direct achter hoe je de producten kunt gebruiken en welke ingrediënten erin zitten. Voor de rest zit er als leuke extra een stickervel bij met bijpassende stickertjes. Iets wat vaker terug komt in de boxen!

Wat zit erin de box:

Honey Dipped Lip Gloss 18,-

Ik geef eigenlijk al gelijk 10 punten voor de verpakking. Ik vind de uitstraling namelijk heel aantrekkelijk en erg goed gedaan. Het is vrouwijlijk, stijlvol en simpel. De verpakking van de lipgloss vind ik ook erg gaaf. Nu ben ik tegenwoordig lipgloss weer meer gaan waarderen. Ik ben namelijk een enrome lipstick lover, maar met lipgloss geef je vaak je lippen een wat ‘levender’ en ‘frisser’ effect. De kleur ‘Honey Dipped’ is vrij warm bruin met en een kleur die nieuw is voor mij. Hij is ieder geval heel passend bij de herfstsferen wat de box wilt uitstralen. Ik ben benieuwd hoe deze op mijn lippen gaat staan.


The NOOSH Brow Gel 20,-

Brow gel is een musthave make-upproduct voor mij, zonder gel leven mijn wenkbrauwen een geheel eigen leven. De verpakking is nude gekleurd met daarop in het neon roze het merk, heel tof! Het formaat is vrij klein wat ik ideaal vind om hem ook onderweg makkelijk mee te nemen. Verder heeft het een kleine applicator zoals je gewend bent bij een wenkbrauwgel.

Rosy Cosy Eyeshadow Palette 25,-

Nu ben ik niet de grootste fan van oogschaduw omdat ik vrijwel nooit draag, toch ben ik altijd heel erg benieuwd naar paletten en hoe het pigment is.. Oogschaduwpalettes zien er namelijk altijd tof uit en de samenstellingen van kleuren vind ik meestal echt een plaatje om te zien. Ook in de box zit een palette met maar liefst 8 kleurtjes. Allemaal vrij romantische kleuren in zowel matte kleurtjes als met shimmers. Het is dus een palette waar je verschillende looks mee kunt maken!

Fresh Air Fixing Spray 20,-

Een fixing/setting spray is natuurlijk voor iedere make-up lover onmisbaar. In deze box zit een vrij smalle spray wat hem ook weer ideaal maakt om mee te nemen onderweg. Dit product neemt namelijk totaal geen ruimte in beslag, ideaal!

The Noosh Brush Set

Special voor members geeft NOOSH Beauty je ook nog een leuke extra gift en dat zijn deze 4 toffe (vegan) oogschaduw kwastjes. Voor mij komen die als geroepen want ik was zelf opzoek naar nieuwe kwasten. Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit, de uitstraling is ideaal geval heel tof dus op mijn make-up tafel zullen ze zeker goed staan.


The Bloom gift set

De volgende box die ik met je wil uitpakken is de ‘The Bloom’. Een box die geïnspireerd is op de eerste dagen van de lente. Het bevat een verfrissende mix van aarde en flirterige tinten om het nieuwe seizoen te verwelkomen. Een box die ook zeker mij erg aanspreekt omdat ik erg hou van natuurlijke make-up looks. De box is verkrijgbaar voor €49,95.

Wat zit erin de box:

Morning Dew Primer 28,-

De ‘Morning Dew’ is een parelmoer primer dat zorgt voor een verlicht effect. De primer zorgt voor hydraterende boost waardoor je er stralend en gezond uitziet en dat willen we natuurlijk allemaal. Je kunt de primer zowel mengen met je dagcrème of als basis onder je foundation.

Flora & Faune Eyeshadow Set 24,-

In deze box zit een heel schattig vierkant palette met daarin 4 zachte lente kleurtjes. Alle 4 de kleurtjes zie er goed uit en zijn zowel samen als individueel heel leuk te gebruiken. Als tip wordt er ook nog meegeven als je je oogschaduw kwastje nat maakt krijg je meer intensiteit!

Face The Day Palette 26,-

Het leuke aan deze box is dat er ook een palette in zit met een blush en een bronzer. Ook weer een ideaal formaatje! Op het eerste gezicht ziet de blush er wat te heftige voor mij uit maar ik hoop dat deze qua pigment mooi op te bouwen is zodat hij niet al te heftig op mijn huid zal zijn. De bronzer ziet er erg mooi uit en ik ben heel benieuwd hoe deze op mijn huid gaat staan. Ook kun je beide producten gebruiken als oogschaduw!

Coral Kiss Liquid Lip 18,-

De Liquid lip in de kleur ‘Coral Kiss’ heeft ontzettend mijn aandacht getrokken. Hij ziet er namelijk ontzettend mooi uit en ik kan niet wachten om deze te proberen. Natuurlijk de verpakking is weer perfect, maar de kleur is echt mijn favoriet. Ik ben heel benieuwd hoe die op de lippen gaat staan en of die een beetje fijn te dragen is zonder dat je lippen al te droog worden! Het gaat om een matte lipkleur die ook bij NOOSH een grote favoriet is. Ben benieuwd!!

Full Bloom Face Gloss 20,-

Een face blush is nieuw voor mij, dus hier ben ik ook heel erg benieuwd naar. Volgens NOOSH is het een product waarbij het effect oogverblindend is. Het is de bedoeling dat je dit product bijvoorbeeld op je jukbeenderen aan te brengen waar je normaal gesproken highlighter op doet. Het is een product die je kunt inzettend om delen van je gezicht meer te accentueren en dat maakt het een heel leuk product om mee te experimenten.


True Romance gift set

Als laatste de ‘True Romance’ box. De naam zegt het al, deze box is geïnspireerd op de liefde. De box zit bomvol zachte texturen, romantische kleuren en glow producten om je voor te bereiden op de zomer. Deze box is verkrijgbaar voor €49,95.

Wat zit erin de box:

Date Night Eye Shadow Palette 24,-

Ook in deze collectie zit een mooi klein palet met daarin 4 kleurtjes. Dit keer 4 romantische warme kleuren die mij stuk voor stuk aanspreken. Alle 4 de kleurtjes bevatten shimmers. Ik ben vooral erg fan van de warme bordeaux kleur, deze ziet er prachtig uit. Deze oogschaduw bevat verzorgende shea butter en tapioca waardoor je huid ook nog is lekker zacht blijft. Hierdoor moet je er wel op letten dat de formule snel droogt voor je nog aan de slag wilt met een complete look en kleurtjes wilt blenden met elkaar.

Tender touch Blush 20,-

De ‘ Tender Touch blush’ is een vloeibare blush en die zijn tegenwoordig helemaal weer hot in beautyland. Met vloeibare blushes kun je namelijk een mooie frisse naturelle make-up look creëren zodat het meer met de huid is geblend. De kleur van deze blush is een zacht perzik kleurtje, eentje die perfect past bij een zomerse look.

Embrace my face Liquid Contour 20,-

Dit product is een soort van vloeibare bronzer waarmee je zowel je jukbeenderen extra kunt benadedrukken maar ook te gebruiken om je hele gezicht mee te bronzen. Het zit in een tube waarmee je handig kunt doseren en dat maakt het opbouwen van zo’n product extra makkelijk.

Rosebud Lip Gloss 18,-

Als laatste in deze box zit er weer een prachtig zacht en lief lipgloss kleurtje. Deze is zonder twijfel de grote favoriet van Anna zelf en draagt hem bijna dagelijks. Het geeft je lippen een mooie subtiele roze tint die eigenlijk perfect is voor elke dag en nacht. De gloss zorgt er niet voor dat je lippen uitdrogen en is ook te gebruiken over je favoriete lipstick heen voor een intensere look. Ik ben heel benieuwd of dit ook een favoriet van mij gaat worden!


Oh oh oh, wat ben ik zelf ontzettend enthousiast geworden van NOOSH Beauty. Het ziet er allemaal zo ontzettend tof in interessant uit om mee aan de slag te gaan. Het kon eigenlijk ook niet anders, want Anna weet wel wat mooi is. Ik ben heel benieuwd hoe de producten mij gaan bevallen en ik ga er dan ook de komende tijd mee aan de slag. Binnenkort kun je hier zeker reviews over verwachten op de site waar ik uitgebreid op sommige producten in ga. Voor nu droom ik nog even weg bij de mooie verpakkingen en de kleuren. Het was een feestje om deze mooie boxen uit te pakken en ik raad je ook zeker aan, als je in de buurt ben van de NOOSH POP UP Store, om zeker een kijkje te gaan nemen en net als ik even weg droom bij de producten.De producten zijn verkrijgbaar in de webshop van NOOSH Beauty & in de POP Up Store Westfield Mall Netherlands te Leidschendam.

Wat jij al bekend met NOOSH Beauty?
Wat vind jij van de producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram