Unboxing – LUSH & Glossybox event Goodiebag!

Unboxing – LUSH & Glossybox event Goodiebag!

1Het verslag van het onwijs leuke event van LUSH & Glossybox kon je gisteren al bekijken op de site en vandaag is het dan tijd om een kijkje te nemen in een Goodiebag die ik mee kreeg naar huis…

Het event was een samenwerking met het heerlijke merk LUSH en de heerlijkste box van Nederland, de Glossybox. Hoe kan het ook anders, de goodies zaten dan ook in de welbekende roze box!

2In de Goodiebag zaten o.a.. deze 2 informatie boekjes van de LUSH vol informatie over de heerlijke producten die zij verkopen. Handig voor mijn volgende aankoopjes.

3Let The Good Times Roll is volgens een aantal lezers echt een aanrader, heel toevallig ontving ik deze lekkere scrub in mijn Goodiebag en zoals jullie al aangaven, wow wat is die heerlijk!  Het is een zachte scrub voor een milde reiniging. Hij bevat maïsolie, polenta, maïzena en een vleugje kaneel. Ik heb zoveel zin om dit product te gebruiken!

4Naast de scrub ontving ik een heerlijke gezichtsserum de Full of Grace. Dit is een serum in vaste vorm vol met tropische boter en kalmerende kamille. Het product leerde ik al kennis op het event zelf en ik was direct fan.

5De Glossybox blush zat ook verstopt in de Goodiebag, het is een mooie oudroze teint zonder shimmers en echt een kleurtje die bij mij past.

6Het laatste product die ik graag aan jullie wil laten zien is toch wel een grote topper van de LUSH, namelijk een stuk van Honey I Washed The Kids. Een grote favoriet van mij en van een hele hoop andere LUSH fans. Een zeep in vaste vorm voor je hele lichaam en een genot onder de douche!

7Naast deze heerlijke items die ik je hierboven heb laten zien ontving ik verder nog:

♥ Een Glossybox spiegeltje
♥ Een Glossybox notitie boekje
♥ Een armbandje en korting van JELLYB.nl

Ik wil nogmaals Glossybox & LUSH bedanken voor de avond en deze heerlijke goodiebag. Willen jullie reviews zien van de producten hierboven, laat het mij zeker weten.

Heb jij ervaring met een van bovenstaande LUSH producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram