Unboxing JB Lover Pakket Zomer ’13

Unboxing JB Lover Pakket Zomer ’13

0Afgelopen week ontving ik weer al John Beerens lover het super leuke pakket vol met beauty en haarspullen verkrijgbaar via de webshop van John beerens om te reviewen voor de site. Het leek mij een leuk idee om aan jullie te delen wat er deze keer weer in de doos zit en waar je evt. review over kunt verwachten…

Om het kwartaal ontvangt elke John Beerens Lover een pakket met allemaal leuke items. Elke keer weer verschilt de inhoud van de doos waardoor het altijd weer een leuke verrassing is. Tijd om een kijkje te nemen!

1Swisscode pure – Hyaluron

Een merk waar ik wel bekend mee ben maar nog zelf geen ervaring mee heb. Ik ben heel benieuwd naar dit product dus deze ga ik zeker lekker uitproberen. Het is een volgens mij een soort van voedende crème voor op de huid.

2Sebastian Potion 9.

Sebastian is een merk waar ik ook nog geen ervaring mee heb, waardoor het proberen extra leuk is. Het is een veelzijdige styler en zorgt ervoor dat het haar prettig en zijdesoepel aanvoelt.

3Ionix – Shampoo & Conditoner 

En ook Ionix is een merk waar ik geen ervaring mee heb en ook niet eerder heb gehoord. Het ziet er ieder geval wel veel belovend uit.

4Amika – Blow Up

Yeay! Een product wat bij mijn favoriete producten behoort deze maand. De blow up van Amika is al een favoriet product en gebruik ik bijna dagelijks.

5Samples  Waterclouds, CHI Silk Infusion, MURAD Skin Perfecting Primer

Handige samples van oa. Waterclouds waar ik heel benieuwd naar ben en een Primer van het merk Murad trekken zeker mijn aandacht.

6Colour Mania – Hair Shadow

Ik weet nog goed dat het haarkrijt vank evin murphy ook wel de color bug ontzettend tegen viel bij mij. Werkelijk alles zat eronder. Bekijk de review hier. Ik ben heel benieuwd naar de Hair Shadow van Colour Mania. Ook al heb ik een trauma ik ga hem toch denk ik proberen!

 

7Dit waren de producten uit de doos, wil je van een product zeker een review zien, laat het mij weten in de comments!

Naar welke producten ben jij nieuwsgierig?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram