UNBOXING | DEAUTY BOX Augustus ’15

UNBOXING | DEAUTY BOX Augustus ’15

Hi Ladies! Vanochtend werd de nieuwe Deautybox gebracht en ik kon niet wachten om deze te gaan unboxen!

Deze box bevat een aantal beautyproducten die compleet een verassing zijn. Zo ontdek je iedere maand nieuwe merken en producten om lekker te proberen. Ben je benieuwd welke producten er deze maand in zitten? Kijk dan de video!


Klik hier om abonnee te worden van mijn Youtube Kanaal. 

 

De producten:

 • XLS Xanthingen – Advanced Calorie Bruner
 • Lashem – Picture Perfect Instant Wrinkle Reducer
 • Tahony Temporary Jewels
 • Alpienne – Naturel Soap
 • Alpienne – Sint John’s Wort Body Lotion

Wil je meer informatie over de Deautybox en abonnee worden?
Neem dan een kijkje op www.Deauty.nl

Wat vind jij van deze box?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. Mariska
  31 augustus 2015 / 09:57

  Vind hem ook echt tegenvallen, de tubes zonnebrand vervallen al over 2 maanden bij mij, dus heb je niet veel aan, en die pillen.. pfff ja wat moet je er van zeggen? De alpienne spullen vind ik echt vreselijk stinken!

 2. 30 augustus 2015 / 17:24

  Jammer van die twee tubes zonnencreme. Dat hoort niet meer eind Augustus. Ook ben ik het volledig met je eens over die pillen. Ik denk dat je ook hele jonge meiden hebt die zo’n box hebben en het wellicht verkeerd gaan gebruiken. Ik vind het zelfs een beetje onverantwoord om deze in de box te doen.

  • 31 augustus 2015 / 10:07

   Inderdaad, zo dacht ik er ook over. Het had er niet in moeten zitten!

 3. 30 augustus 2015 / 11:48

  Jammer hoor… Ze hadden hier zo veel meer van kunnen maken!

 4. 30 augustus 2015 / 08:23

  Ik vind dit zo’n “begin van de zomer box”.. Niet helemaal mijn ding voor nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram