Unboxing || De eerste Nailbox!

Unboxing || De eerste Nailbox!

Er is iets nieuws in beautyland, namelijk de enige echte Nailbox. De eerste box is verstuurd en ik heb de mijne ontvangen. De nailbox staat helemaal in het teken van nagelproducten en daarom ideaal voor de nagellak liefhebbers.

Ik was ontzettend benieuwd wat ik in deze box zou treffen en heb de unboxing op de foto gezet. Benieuwd of dit misschien wel een box voor jou is? Kijk mee!

n1

En zo ziet die er dan uit, je ontvangt een kartonnen doosje met daarop nailbox. De eerste box heeft de naam ‘Nice to Meet you’ gekregen en staat helemaal in het teken van het leren kennen van elkaar! n2

Wanneer ik hem helemaal openmaak kom ik nog een kaartje tegen met daarop een berichtje en informatie over de box. De producten zitten verstopt tussen de papieren snippertjes en zitten allemaal goed verpakt. Top!

n4

En dit zijn ze dan allemaal. In totaal haal ik maar liefst 7 producten uit de box. Ik zie bekende merken en leuke producten. Mijn eerste indruk is iedergeval goed!

n5

Sally Hansen: Nail Growth Miracle Serum

In de box zit een grote verpakking met een product van Sally Hansen. Het gaat om een serum die je nagels sneller en gezonder laten groeien en daarnaast de nagelriemen verzorgt.

n6

La Femme Nail Art Glitters

Het volgende product is bedoelt voor het maken van Nailarts. Zo zit er van het merk La Femme een wieltje in met allemaal sier steentjes om je nagels mee te versieren.

Bundle Monster Stamping Plate 

Dan zit er van het merk Bundle Monster een plaatje in met verschillende afbeeldingen. Ook dit product is bedoelt voor het maken van Nailarts.

n7

China Glaze The Great Outdoors collection

Uit de box haal ik een mooi lakje van het merk China Glaze, opnieuw een bekend merk en ook nog is lakje die vrij nieuw is. Deze komt namelijk uit de herfstcollectie. Een dik pluspunt voor de box! Ik heb het kleurtje ‘Pondering’ ontvangen.

n8

The Body Shop Rainforest Shine Shampoo

Een leuke extra in de box en niet speciaal gericht voor je nagels is een shampoo mini van The Body Shop. Het gaat om een product dat ik zelf nog niet ken en dat maakt mij nieuwsgierig. Het gaat om een milde shampoo die effectief reinigt. Geeft je haar een mooie glans en is geschikt voor normaal tot droog haar.

n9

Bourjois la laque

Dan haal ik nog een lakje uit de box en deze is van het merk Bourjois. Het gaat om een heel lief roze kleurtje waar ik blij van word. Het lakje heeft de naam ‘Chair Et Tendre’. Het lakje ziet er erg neutraal uit en ik ben heel benieuwd hoe de dekking hiervan gaat zijn.

n10

Vivien Kondor

Als laatste haal ik er nog een lakje uit van het merk Vivien Konder, het is een merk dat komt uit Londen en waar ik zelf nog niet bekend mee ben. Het gaat om een mint groen lakje.
n78

Conclusie:

De box vind ik echt in een woord een toppertje. De box zelf ziet er goed uit, de producten zijn allemaal goed verpakt en daarnaast zijn de producten zelf ook erg leuk. Ze zien er goed uit en vrijwel allemaal goed bruikbaar. Ik vind het leuk dat de box ook werkt met bekende merken, een box is leuk om nieuwe merken te ontdekken maar ik merk toch dat ik het ook erg leuk vind om bekende merken terug te zien en dat is bij deze inhoud zeker zo. Daarnaast vind ik het echt een pluspunt dat er een lakje van China Glaze uit een vrijwel nieuwe collectie zit, vaak zie je in beautyboxen producten uit oudere collecties en dit keer is dat niet. Leuk! Ik zal de lakjes binnenkort reviewen!
2PicMonkey Collage

Wil je ook een nailbox ontvangen of meer informatie? Dan verwijs ik je zeker door naar de webshop waar je
allerlei informatie kunt vinden en waar je de box kunt bestellen. Wil je op de hoogte blijven rondom Nailbox? Volg dan zeker ook het Instagram 
account! 

Wat vind jij van de Nailbox? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

17 Reacties

 1. 6 oktober 2015 / 18:52

  De box heeft een mooie inhoud! Zeker leuk ook voor dames die gek zijn op het maken van nailarts dnek ik. Wat zijn je foto’s trouwens prachtig!

 2. 6 oktober 2015 / 16:56

  Superleuke box! Is eens wat anders als al die samples 😀

 3. 6 oktober 2015 / 10:07

  Een nailbox? Wauwie dit is echt iets voor mij

 4. 6 oktober 2015 / 10:03

  Ik vind de box erg leuk en de inhoudt is ook leuk! Zelf zou ik zoiets nooit bestellen, want doe te weinig met mijn nagels.

 5. 6 oktober 2015 / 09:25

  Een heel leuk idee, ik doe zelf alleen niets aan nailart dus niets voor mij!ik koop liever zo een lakje!

 6. 6 oktober 2015 / 09:08

  Ik ken deze box nog niet, maar vind hem erg leuk.

 7. 6 oktober 2015 / 07:30

  Mooie inhoud heeft deze box! Vooral de lakjes en het serum lijken mij erg fijn. Leuk dat er ook als extratje een shampoo van The Body Shop in de box zat!

 8. chucky1012
  6 oktober 2015 / 07:20

  Mooi inhoud!
  Zoveel fijne producten!
  Prachtige foto’s.

  Xoxo

 9. 6 oktober 2015 / 07:07

  Dat lakje van Bourjois is echt heel mooi.Ik vind het echt een hele leuke box!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram