UNBOXING | BLUX BOX | September

UNBOXING | BLUX BOX | September

Het is weer tijd voor de maandelijkse unboxing van de BLUX Box. De Blux Box is een ‘cadeautje’ voor jezelf om iedere maand nieuwe merken en producten te ontdekken. De box zit namelijk gevuld met allerlei make-up en verzorgingsproducten.

Dit keer is het tijd voor de box van September en ik ben heel benieuwd wat er dit keer allemaal in zit. De laatste paar keren is de box namelijk echt verrassend leuk en ik hoop ook dat deze maand weer een feestje wordt met producten om te gebruiken. Benieuwd? Kijk mee!

blux1Meeki Beauty Lab | Nail Polish

Ontdek Meeki Beauty Lab, de nieuwe nagellak sensatie. Meeki ontwikkelt de mooiste vegan trendkleuren nagellak samen met internationale trend forecasters, stylistes, bloggers en jou! In de box zit één van de vijf kleuren die speciaal gekozen zin door de Blux Box. De nagellak is gemakkelijk aan te brengen, heel een sublieme dekking en is long lasting.

Een tijdje geleden hoorde ik voor het eerst over het merk Meeki maar ik heb er nog geen ervaring mee. In de box tref ik een heel mooi slank flesje aan met een prachtige taupe kleurige nagellak erin. Ik vind het geheel en het design er heel stijlvol uit zien. Het kwastje is vrij breed en loopt een beetje rond en dat vind ik zelf ideaal. Hiermee kan je namelijk heel gemakkelijk de hele nagel in 1x bedekken. Het kleurtje die ik heb heeft de naam: Mellow Rose.

blux3

Lord & Berry | Skin Lip Gloss | €19,-

Lord & Berry is een niche merk afkomstig uit Italie. Het merk lief de nadruk op de ogen en lippen als erecatchers van het gezicht. In de box zit een Skin Lip Gloss in kleur #4853: Sweet Florida. Dit is een van hun bestsellers en staat mooi bij alle huidtinten. De gloss geeft een subtiele kleur en laat je lippen glanzen. Daarnaast is hij verrijkt met Vitamine E. 

Lord & Berry ken ik en ik vind het ook leuk dat er iets van dit merk in de box zit. Het is namelijk een merk dat je niet snel tegenkomt in de drogist en het is toch wel heel tof. Ik vind het ook leuk dat er in de box een product in zit wat een van de bestsellers is. Het gaat ieder geval om een lip gloss in een perzik/roze tintje met heel veel shimmers. Ziet er ieder geval leuk uit!

blux4

blux

Guhl Vochtherstel Shampoo | €6,99

Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor droog, broos en overbelast haar. De shampoo hydrateert je haar zonder het te verzwaren. 

Guhl Vochtherstel Verzorgende Conditioner | €6,40

Deze conditioner herstelt je droge haar tot in de kern. Het product voorziet je droge delen van je haar van een vochtboots, voor optimale vochtbalans. Het resultaat: Soepeler har met een zijdeglans en extra makkelijke doorkambaarheid.

Guhl kennen we natuurlijk allemaal en heb je vast wel een keertje in de badkamer zien staan. In de box zitten 2 producten uit dezelfde lijn en dat vind ik fijn. Het gaat om een shampoo en conditioner die speciaal bedoelt is voor droog, broos en overbelast haar. Zelf heb ik heel erg last van droog haar dus ik ben hier wel heel benieuwd naar!

blux9

Tanorganic Self Tanning Oil

Deze ECOCERT gecertificeerde zelfbruinende olie is 99% natuurlijk van samenstelling en geeft een zijdezachte en luxe bruining die tot 5 dagen zichtbaar blij na toepassing. Geen nare luchtjes en geeft gegarandeerd niet af. 

Hmmm, houdt het dan nooit op met die tanning producten? Ik zelf ben er totaal geen liefhebber van omdat het vrijwel altijd verkeerd afloopt als ik het zelf ga proberen. Ik heb dan ook besloten dit soort producten niet te gebruiken. In de box zit een variant die voor 99% bestaat uit natuurlijke producten en dat vind ik dan wel weer een pluspunt. Het is een vrij klein flesje waar je volgens mij wel snel doorheen bent. De geur van het product vind ik trouwens wel erg lekker, deze ruikt naar fris zoete sinaasappelen.

blux11

Novexpert Exdoliator Mask & Scrub 

De Exfoliator van Novexpert is ECOCERT gecertificeerd en 100% natuurlijk. Dit masker & scrub is een ontdoet de huid van dode huidcellen en laat het haar weer stalen. 

Als laatste haal ik uit de box nog een mini sample van Novexpert. Het is een maskertje met scrub voor de huid. Nu vind ik samples heel handig en leuk om te proberen maar volgens mij moet je heel zuinig en voorzichtig hier wat uit halen wil je hem wat beter testen. Ik ben ieder geval benieuwd omdat het merk vrij prijzige producten verkoopt.

blux7

blux2

Conclusie:

De box heeft het vooral goed gedaan door het leuke nagellakje van Meeki, deze vind ik echt leuk en ga ik zeker dragen op mijn nagels. Ook de lip gloss van Lord & Berry vind ik een leuke en nieuwe toevoeging aan de box en maakt het compleet. De haarproducten van Guhl zijn leuk en handig maar als je natuurlijk heel ander soort haar hebt, is het misschien niet zo leuk deze producten te ontvangen. In het geheel vind ik de box best leuk, het enige waar ik zelf niet zo interesse in heb is de Tanning Oil maar als dat alles is, dan is dat al snel vergeven!

Meer informatie over de BLUX box vind je op de website. De box kost €14,95 en is maandelijks opzegbaar!

Wat vind jij van deze box?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. 28 september 2016 / 15:18

  de nagellak vind ik echt prachtig! verder vind ik de box vrij simpel maar je krijgt wel waar voor je geld

 2. 28 september 2016 / 12:33

  Leuke inhoud, vind vooral het lakje erg mooi 🙂

 3. Kim
  28 september 2016 / 12:30

  Leuke spulletjes, vooral het nagellakjes en de lipgloss zien er erg leuk uit! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram