Adventskalender | 10 Beauty Treasures Box van Nuxe + Winactie

Adventskalender | 10 Beauty Treasures Box van Nuxe + Winactie

Een van de leukste cadeautjes die je rond deze tijd van het jaar kunt krijgen vind ik de adventskalenders. Vroeger had je ze alleen in de variant met chocolaatjes (die trouwens ook erg geweldig zijn) maar de laatste jaren zie je steeds meer hippe varianten met bijvoorbeeld make-up en verzorgingsproducten. Nu liet ik al een tijdje terug een aantal hele toffe adventskalenders zien, toch wil ik nog een extra in het zonnetje zetten!

Namelijk de ’10 Beauty Treasures’ van het merk Nuxe. Ik ontving deze prachtige geïllustreerde adventskalender om samen met jullie uit te pakken en om 1 van jullie ook blij te maken met dit fijne kerstcadeau. Benieuwd en kans maken? Kijk snel verder!

nuxe0

Hoe leuk is het om af te tellen naar kerst met iedere dag een klein cadeautje? Ik vind het ieder geval geweldig al moet ik wel zeggen dat ik het altijd heel moeilijk vind om 1 deurtje per dag maar open te maken. (Dat had ik vroeger al met de chocolade variant). Ieder geval hoef ik deze keer niet braaf te wachten maar wil ik met jullie direct de inhoud van deze box delen en open in 1x alle deurtjes!

De ’10 Beauty Treasures’ box van Nuxe heeft 10 deurtjes en 10 producten. Je kunt dan bijvoorbeeld 10 dagen voor kerstmis beginnen met openen als je het volgens ‘de regels’ doet. Maar voor nu sla ik die regels even over!

nuxe1
nuxe3

Eerst wil ik nog even alle ogen gericht op de vormgeving van deze prachtige doos, het is werkelijk om bij weg te dromen. De hele doos is geïllustreerd met een prachtige franse illustratie in pastel kleuren. Je zult bijna de doos niet willen opmaken…

Veder staat er op de achterkant van de box alle producten die erin verstopt zitten beschreven met de nodige informatie. Als je alle producten als verassing wilt houden tot de laatste dag, dan moet je zorgen dat je de achterkant niet krijgt te zien.

nuxe8

In de box zitten 10 heerlijke producten voor je huid ook wel de 10 beautyschatten van het Nuxe genoemd. Een zachte geur komt je al tegemoet als je de box openklapt.

nuxe5

nuxe6

nuxe7

Welke producten zitten erin de box:

 1. Nuxellence Eclat 15ml, een dagverzorging voor een stralende jeugdige huid
 2. Nuxe crème fraîche de beauté 15ml, een 24-uur hydraterende en kalmerende crème
 3. Nuxe Rêve de Miel 15ml, een hand- en nagelcrème
 4. Nuxe Huile Prodigieuse 10ml, een multifunctionele droge olie met glinsters
 5. Nuxellence Detox 15ml, een nacht-verzorging voor een hernieuwende jeugdige uitstraling
 6. Nuxe Rêve de Miel 15ml, een reinigende en ontschminkende gelaatsgel
 7. Nuxe Prodigieux huile de douche 30ml, een douche-olie
 8. Nuxe Huile Prodigieuse 30ml, een multifunctionele droge olie
 9. Nuxe Gelée exfoliante douce 15ml, een mild peeling gel
 10. Nuxe Crème Prodigieuse 15ml, een verkwikkende en hydraterende crème

nuxe9

nuxe10

Nuxe is al bekend bij mij en ik ben ook heel blij met deze fijne producten. De samenstelling en de geuren vind ik heel fijn en ik vind het dan ook leuk dat ik nu meer producten van dit merk kan ontdekken dankzij de box. Ik ben vooral heel benieuwd naar de Nuxellence Eclat die je huid een stralender moet laten uitzien, de Nuxe Huile Prodigieuse, een multifunctionele olie die voor deze tijd van het jaar heel goed van pas komt en de Nuxe Rêve de Miel voor droge handen! Alle producten gaan ieder geval mee naar de badkamer om lekker te gebruiken!

nuxe11

nuxe2

nuxe0

Winactie | Maak kans op je eigen ’10 Beauty Treasures’ Box t.w.v €50,- van NUXE

Als klap op de vuurpijl mag ik ook één van jullie blij maken met dit toffe cadeau het enige wat je moet doen om kans te maken is:

 • Like de Facebookpagina van Viata
 • Like de Facebookpagina van Fablouise
 • Volg Fablouise op Bloglovin
 • Laat in de reactie weten dat je meedoet met een geldig e-mailadres

De winactie duurt 1 week!

Extra kansje wagen?

December is ook bij Viata cadeautjesmaand. De Beauty Treasures Box kan ook nog is extra bij Viata gewonnen worden. Het enige wat je hiervoor heeft te doen is in de maand december een aankoop te doen in de webshop van Viata. Rond Kerstmis wordt er een willekeurig iemand uitgekozen als winnaar!  Daarnaast krijg je ook nog is bij iedere bestelling een extra leuk cadeautje, de prijs en hoeveelheid maakt niet uit. Wel is het zo, hoe duurder de aankoop, hoe ‘groter’ het cadeau is!

En de winnaar is…..

schermafbeelding-2016-12-28-om-09-53-37

Gefeliciteerd Cynthia! Mail je gegevens naar info@fablouise.nl dan zorg ik dat de box bij je terecht komt!! 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

55 Reacties

 1. Helen
  18 december 2016 / 22:05

  Zo kalenders zijn echt het zaligste ooit. Wou dat je dit een jaar door kon doen! Elke dag een deurtje opendoen ?
  Ik doe heel graag mee

  • Saskia Peersman
   19 december 2016 / 18:37

   Oh nog nooit een beauty adventskalender gehad, zou er heel blij mee zijn ?

 2. 18 december 2016 / 21:34

  Omg ik zie n week staaan
  Ik hoop serieus datvik nog op tijd ben. Want ik zie dit nu pas vandaag voorbij schieten
  En ik wil heel graag er een kansje op maken

 3. Ansje
  18 december 2016 / 21:13

  Jeetje, net op tijd zeg. Want ik had deze niet willen missen. Dit is toch wel de leukste adventskalender die ik gezien heb. Super mooi, vol met heerlijke dingen. Veeeeeel lekkerder dan die chocolade versies. Ik doe graag mee.

 4. Cynthia
  18 december 2016 / 21:01

  Het blijft zo leuk al die vakjes openen, ik heb vorige week nog zo’n chocolade kalender gehaald omdat ik het echt niet kon laten om weer mee te doen! Dit past helemaal bij mij dus haha, hele fijne feestdagen!

  Liefs Cynthia

 5. Tamara V
  18 december 2016 / 20:42

  Dit is echt een “verwenkalender” .Ik doe graag mee. Heerlijk .

 6. Eve allijn
  18 december 2016 / 19:49

  Supermooi! Wat jij zegt: om bij weg te dromen! 😀 Ik maak heel graag kans 😀

 7. Sabine ganga
  18 december 2016 / 19:31

  Ooh nuxe is geweldig.ik doe zeker mee

 8. Derya Visser
  18 december 2016 / 19:30

  Super leuk en ik die graag mee. Heb alle stapjes gedaan

 9. 18 december 2016 / 19:20

  Nou daar zou ik wel heel dolblij mee zijn, graag maak ik kans
  Ik heb alle stappen gedaan
  Groetjes Irene

 10. Ling Choi
  18 december 2016 / 19:13

  Alle stappen gedaann. Sindskort heb ik Nuxe ontdekt. Eerst een oogcreme en daarna de olie. Oh wat een verwennerij! Echt top merk waar ik er helemaal ondersteboven van ben! Ik zou nog meer producten willen kennismaken en misschien aanschaffen als het mij bevalt. Deze adventskalender is zo leuk! Beter dan de chocolade adventskalender! Ik hoop op een portie geluk! Liefs, Ling

 11. Gerda
  15 december 2016 / 01:03

  ik loot heel graag mee voor die geweldige ’10 Beauty Treasures’ Box! Ik volg je al overal en dit is wel een heel speciaal kerstcadeau!! Prachtig de verpakking alleen al!

 12. Sabrina
  15 december 2016 / 00:21

  O Hoe heerlijk! Het ziet er al zo prachtig uit. Ik zou me zeker niet kunnen inhouden. Ik doe graag mee, heb nog nooit iets van dit merk gehad

 13. Lise
  14 december 2016 / 09:21

  Wat ontzettend leuk! Ik waag heel graag een kansje 🙂

 14. anne
  13 december 2016 / 20:33

  Ohh ik kijk een paar dagen niet op je blog en gelijk twee geweldige winacties!! Ik doe natuurlijk ook met deze winactie mee! Zo´n pakket is zo fijn nu het kouder weer wordt en mijn huis steeds slechter wordt.. Het zou zo´n leuk kerstcadeautje zijn…

 15. Linda Raaijmakers
  13 december 2016 / 15:41

  Ik heb alle stappen doorlopen en maak graag kans om mijn zus te verrassen 😀

 16. Anita te Gussinklo
  12 december 2016 / 19:08

  Wat een geweldige kalender.
  Lijken me stuk voor stuk fijne producten.

 17. Hilde Vander Elst/Hilde VE
  11 december 2016 / 17:14

  Ik zou ook graag op ontdekking gaan met deze doos. Heb de 3 andere stapjes ook ondernomen.

 18. Marian
  11 december 2016 / 15:38

  Wat een leuke manier zou dit zijn om kennis te maken met Nuxe! Hoor allemaal positieve dingen over dit merk, en dat maakt mij erg nieuwsgierig. Erg leuk nieuwe producten ontdekken. Een mooie box ook trouwens.

 19. carola donkelaar
  11 december 2016 / 15:11

  ik ben gauw naar beneden gescrolled dan is het nog een surprise hihi
  ik volg alles al gezellig 🙂

  fijne dag

 20. Jolijn
  11 december 2016 / 12:48

  Leuke actie, ik doe graag mee (:
  Ik heb alle stappen gedaan.

 21. Fay
  11 december 2016 / 10:27

  Wat gaaf, ik doe graag mee! Ik heb alle verplichte dingen gedaan! 🙂

 22. Anita H.
  11 december 2016 / 04:06

  Ik doe heel graag mee!

 23. Gerda
  11 december 2016 / 02:09

  Wat zou ik blij en gelukkig worden van deze Beauty Treasures <3 Een feestje voor jezelf en ook voor je huid! 😀

 24. Linda Smeets
  11 december 2016 / 01:34

  Wat een heerlijke verwennerij! Deze hardwerkende mama is wel toe aan wat verwennerij en me-time.
  Kortom, ik zou hier enorm blij mee zijn en doe daarom dan ook graag mee.

 25. Mlck
  10 december 2016 / 22:14

  Wow! Supertoffe witactie! Ik doe zeker mee!!
  Mijn mama is reeds jaren grote fan van de Nuxe Olie, zo’n kalender om andere productjes uit te proberen zou dan ook geweldig zijn om met Kerst te krijgen!

 26. Mariette
  10 december 2016 / 21:33

  Gaaf, ik doe graag mee !

 27. Tessa
  10 december 2016 / 20:59

  Wauw wat super!! Doe graag mee met de winactie 🙂

 28. Laura
  10 december 2016 / 19:34

  Wat gaaf! Heb afgelopen maandag voor het eerst een sample van Nuxe gebruikt en moet zeggen dat ik erg blij ben met het resultaat! En ben daarom ook erg benieuwd naar andere producten van dit merk. Het doosje ziet er ook al zo leuk uit 🙂 Uiteraard volg ik jou op Facebook en Bloglovin’ én Viata op Facebook.

  Liefs x

 29. Sabine ganga
  10 december 2016 / 18:41

  Hou van adventskalenders.doe graag mee.

 30. Xaviera Jamie Jansen
  10 december 2016 / 16:57

  Di is nog eens een chique actie en mijn vriendin en ik zijn reuze benieuwd naar de inhoud van dit moois!

 31. Grete Karina
  10 december 2016 / 16:48

  Wat een verwennerij, ik loot heel graag mee voor die geweldige ’10 Beauty Treasures’ Box!
  Ik volg, save en love op Bloglovin’
  Ik like & share op Facebook (Viata like ik ook)
  En ik volg ook nog op Twitter
  Nu maar duimen…..
  Fijne decembermaand en groeten, Grete Karina

 32. 10 december 2016 / 15:38

  Op deze manier zou ik toch nog een advent kalender heb.. Ik doe dus mee!

 33. 10 december 2016 / 15:33

  Nog nooit een adventskalender voor mezelf gekocht.
  Wie weet zorgt fablouise er dit jaar voor, eens moet de 1e keer zijn.

 34. 10 december 2016 / 15:27

  Wat een leuke calender! Ik ben zo benieuwd naar de producten, ik doe mee!

 35. Clau-dya
  10 december 2016 / 14:49

  Wat een geweldige actie en doe graag mee. Volg alles op Facebook en Bloglovin

 36. Liesbeth
  10 december 2016 / 14:48

  Ooh wat een geweldig super de luxe geschenk zou dit zijn in deze decembermaand. Ook ik doe heel graag mee 🙂

 37. Gonny
  10 december 2016 / 14:35

  I love 10 Nuxe Beauty Treasures…
  Heb snel door gescrolt want wil. .. mocht ik winnen… nog niet weten wat er in zit!

  Fijn weekend!

 38. marina
  10 december 2016 / 14:18

  Wow! Super leuke box. Hier waag ik een kansje voor!Ik volg je al een tijdje en je hebt echt leuke verhalen om te lezen. Gr van marina.

 39. Lisette Kleiweg
  10 december 2016 / 14:08

  Wat een zaligheid, ik wil heel graag meedoen !
  Ik volg je al op Bloglovin en FB , Viata volg ik ook op FB .

 40. Jacqueline
  10 december 2016 / 13:46

  Prachtig zoals de Nuxe box eruit ziet, mooi om naar te kijken maar zeker nog fijner in het gebruik! Mooie kennismaking voor mij met Nude!

  • Jacqueline
   10 december 2016 / 13:49

   Prachtig zoals de Nuxe box eruit ziet, mooi om naar te kijken maar zeker nog fijner in het gebruik! Mooie kennismaking voor mij met Nuxe!

 41. Jacqueline Brouwer
  10 december 2016 / 13:43

  Wauw super gaaf! Ik doe graag mee om kans te maken nu maar duimen , je zult het maar winnen . Spannend hoor! Succes iedereen
  Fijne feestdagen allemaal ??❄⛄??

 42. 10 december 2016 / 12:17

  Ohh, wat een fantastische winactie zeg! Ik doe heel graag mee. Ik heb alle stapjes gedaan wat verplicht was en ook het bericht geloved op Bloglovin’. Alle producten zien er heerlijk uit! Het is inderdaad bijna zonde om alle deurtjes te openen, haha! De doos zou ik ook dan bewaren als het op is 🙂
  liefs

 43. Marian Zw.
  10 december 2016 / 12:03

  O die wil ik echt heeeeeel graag winnen! Alleen de box ziet er al zo mooi uit! Echt een super gaaf kado.

 44. Sara
  10 december 2016 / 11:55

  Wat leuk zeg , ik ken een paar producten van Nuxe maar niet allemaal. Dit zou wel een leuke manier zijn voor kenis te maken met hun producten en te mogen verlangen naar kest! ????

 45. 10 december 2016 / 11:46

  Wauw wat een leuke winactie!! Vorige week zelf een advent kalender weggegeven en zou wel heel leuk zijn om er ook 1 te winnen.

 46. Cristina
  10 december 2016 / 11:42

  Oooh heel graag! De producten van Nuxe zijn echt wel top! 😀 dit jaar verlang ik heel erg naar kerst en met deze kalender zou het verlangen nog leuker maken! Zou heeeeel leuk zijn ??

 47. Ilja W
  10 december 2016 / 11:42

  Ik doe graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram