Uitslag – Winactie 3 x Winterproof pakketje

Uitslag – Winactie 3 x Winterproof pakketje

De afgelopen week kon je meedoen aaneen hartstikke leuke en vooral heerlijke winterproof winactie op de site. Vandaag is het moment dat ik alvast 3 winnaars bekend maak voor het winterproof pakketje…

Een heerlijk pakketje met daarin een bodylotion of handcrème van Kneipp en ook nog is een heerlijk maskertje van essence. Als dat niet fijn is voor de koude dagen!!

Het liefst maak ik een pakketje voor iedereen maar helaas gaat dat niet lukken en daarom kunnen er maar 3 de gelukkige zijn. Heb jij meegedaan? Kijk dan snel of jij 1 van de winnaars bent!

De 3 winnaars van het winterproof pakketje zijn geworden:

Alle 3 Van Harte Gefeliciteerd en stuur je adres gegevens zo snel mogelijk naar info@fablouise.nl zo kan ik je pakketje snel opsturen en kan jij je winterproof maken!

De rest die heeft meegedan, bedankt voor het meedoen en vergeet niet, er loopt nog een MEGA winterproof winactie op de site waar je kans kunt maken op 1 van de 25 heerlijke wonderpotjes van Oriflame! 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram