Uit de Glossybox – Eyeko Skinny Liquid Eyeliner!

Uit de Glossybox – Eyeko Skinny Liquid Eyeliner!

eyekoDe Glossybox van November bracht weer een leuk merk met zich mee namelijk Eyeko. Ik heb er al is eerder dingen over gehoord maar zelf had ik er nog geen ervaring mee. Wat is een Glossybox dan toch handig om kennis te maken met nieuwe merken.

Het gaat om een Skinny Liquid  Eyeliner van Eyeko die verkocht wordt in een mooie aqua blauwe schattige verpakking. Mijn eerste indruk deed mij vooral denken aan de producten van Too Faced, deze zien er ook altijd zo heerlijk schattig uit.

eyeko1

eyeko3De eyeliner is zwart van kleur wat duidelijk wordt aangeven op de verpakking. Daarnaast is hij:

Smude Proof
Fade Proof
Fool Proof

eyeko4De Eyeliner zelf is eigenlijk vrij simpel, de verpakking is schattig maar het product waar het om draait is zilver met weinig poespas.

eyeko5De stift is voorzien van een mooie punt waardoor het trekken van een eyeliner streep of wing een stuk makkelijker gaat. Zelf ben ik ook meer een liefhebber van een stift, dan een vloeibare eyeliner die je moet aanbrengen met pencil of potlood. Ik merk dat ik beter te werk kan gaan met een product als dit.

eyeko6Hieronder een swatch van het product. Met de eyeliner kun je heel subtiel, vloeiend en makkelijk een mooie lijn maken.

eyeko7Hieronder het effect op mijn oog natuurlijk, ik heb in een keer een mooie dunne lijn kunnen trekken op mijn ooglid waar ik toch wel heel blij mee ben.

eyeliner

Ik ben zelf erg enthousiast over het product omdat je er mooi en fijn mee te werk kunt gaan. Een leuk item uit de box omdat het geen standaard merk is en zeker bruikbaar als je eyeliner gebruikt. Hij gaat mijn stash bakje in voor dagelijks gebruik!

eyeliner2De Eyeko zat in de Glossybox editie van November die je nog tot 30 november kunt bestellen voor €14,95
De Eyeko Skinny Liquid Eyeliner kost €11,-

Heb jij ervaring met Eyeko? Draag jij eyeliner?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram