Uit de Glossybox – Anatomicals Puffy the eye bag slayer!

Uit de Glossybox – Anatomicals Puffy the eye bag slayer!

ana0

De naam nodigde mij uit om dit product uit de Glossybox van de maand februari te testen. Helaas viel de inhoud erg tegen maar dit product van Anatomicals wil ik toch even uitlichten.

Het gaat hier om patches voor onder je ogen die eigenlijk bedoelt zijn voor de wat ‘oudere’ huid. Ze zorgen er namelijk voor dat de fijne lijntjes en de rimpels worden vermindert. Ook zorgen ze ervoor dat de je huid ook nog is wordt gehydrateerd en wordt gevoed. Ik ben zelf nog niet op de leeftijd om dit product optimaal te kunnen testen aangezien ik nog niet echt rimpels en lijntjes heb rondom mijn ogen. De patches zorgen er dus voor dat je een stralender en ‘jonger’ uitstraling krijgt rondom je ogen. Ik ga ze testen om te kijken of mijn blik wat frisser eruit gaat zien.

ana2In het doosje zitten 3 zakjes met producten. Het ziet er nog steeds leuk en opvallend uit en nodigt zeker uit om te proberen. Zoals je kunt zien zitten de oog patches in een nat goedje om ze vochtig te houden. Je kunt ze na gebruik niet opnieuw her-gebruiken.

Het vocht waar de patches inzitten bevat o.a.:

Water, Collageen, Vitamine B3, Glycerine,Vitamine C, Algen extract, Petrolatum/Vaseline, druivenpit extract en rozen extract.

ana3Op de verpakking staat duidelijk aangegeven door middel van de illustraties hoe je het product moet gebruiken. Het is de bedoeling op ze aan te brengen op een droge huid en vervolgens een half uur te laten zitten. Aangeraden wordt om het product direct na opening te gebruiken voor het beste resultaat.

ana4

Hieronder op de foto kun je zien hoe jelly de patch eruit ziet. Hij is heel dun en lijkt wel op een stukje huid.

1

Hieronder aangebracht onder mijn ogen. De patches kun je heel makkelijk aanbrengen en blijven ook goed zitten. Ik dacht ook dat je ermee moest liggen zodat ze blijven zitten maar dat is niet het geval. Ze blijven hoe geplakt op je huid. Het is even wennen maar voelt direct heel fijn aan. Na 30 minuten haal je ze er weer af.

2

Anatomicals vind ik een aantrekkelijk en vrolijk merk. De vormgeving ziet er leuk uit en dat heeft direct invloed op een product. Maar ook ben er ontzettend verbaasd over hoe fijn het is om te gebruiken. De patches zijn zo jelly en zo zacht dat het heerlijk aanvoelt onder je ogen. Het doet totaal niet pijn maar voelt juist heel verfrissend. Ik zie niet echt dat de huid onder mijn ogen er ‘frisser’ en ‘jonger’ uitziet maar zo voelt het wel. Ik ga het zeker nog twee keer gebruiken want het frisse gevoel is erg prettig.

ana1De Puffy the eyebag slayer patch kosten €6,27

Wat vind jij van dit product?
Heb je ervaring met het merk Anatomicals?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram