Tutorial ♡ Ooglook met het Sleek del mar Palette!

Tutorial ♡ Ooglook met het Sleek del mar Palette!

looksleekHet Del Mar Palette van Sleek is een Limited Edition en een palette die er zeker mag wezen. Gevuld met prachtige kleurrijke en zwoele kleuren geïnspireerd op Ibiza.

Vandaag laat ik je mijn simpele look zien die ik heb gemaakt met drie kleuren uit dit palette. Ik heb gebruik gemaakt van de prachtige paars in combinatie met brons. Benieuwd? Kijk mee!sleek3 Zodra mijn basis erop zit pak ik de eerste kleur uit het palette genaamd ‘Chilled Out’ Dit is een witte kleur die ik aanbreng over mijn gehele ooglid.

sleek6

sleek4 De volgende kleur die ik pak is de ‘Lounge Lovers‘ een mooie brons kleur die ik vervolgens aanbreng op mijn bewegend ooglid.

sleek7

sleek5 Dan is het tijd voor de prachtige ‘Ambience’ kleur,  de warme paars die heel mooi past bij de brons kleur. Ik breng deze kleur aan in de arcadoboog en blend hem uit.

sleek8

sleek9De look heb ik afgemaakt met een klein beetje oogpotlood en een likje mascara. Voor de rest vind ik een zacht roze lipstick erbij helemaal prima.

sleek10

Wil je meer informatie over het Sleek Del Mar Palette? Bekijk hier de Preview.

Wat vind jij van de combinatie met brons en paars?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram