Tutorial♡ Ooglook met het Barry M Natural Glow Palette

Tutorial♡ Ooglook met het Barry M Natural Glow Palette

lookbarrym

Vandaag heb ik een tutorial voor jullie van een neutrale ooglook die ik heb gemaakt met het Natural Glow palette van Barry M. Zoals jullie weten hou ik helemaal niet van overdreven oogmake-up en vind ik een knallende lipkleur persoonlijk leuker dan kleurrijke ogen.

Daarom draag ik vrijwel altijd neutrale nude tinten. Vandaag ben ik aan de slag gegaan met het naturel glow palette van Barry M waar ik een tijdje geleden een preview van liet zien. In dit artikelen laat ik stap voor stap zien hoe ik een simpele look op mijn ogen creëer met het palette. Benieuwd? Kijk mee!

stap1 Voor ik met mijn ogen aan de slag ga zorg ik dat ik mijn foundation erop heb zitten, oogschaduw basis en mijn wenkbrauwen heb bijgewerkt.

stap2Ik begin met de lichte kleur uit het palette en breng het aan op mijn hele ooglid en onder mijn wenkbrauw.

stap3

Naamloos-1 Vervolgens pak ik een kleurtje erbij en kies de oud roze/paarse kleur uit het palette. Deze breng ik aan op mijn bewegend ooglid.

stap4

stap5Om wat meer effect te geven aan mijn ogen pak ik nu een donkere kleur erbij, de donkere bruin uit het palette. Deze breng ik aan in mijn arcadoboog en blend het uit zodat de overgang neutraal lijkt.

stap6 Als laatste breng ik oogpotlood aan en een likje mascara.   stap8Neutraal he? Het zit er maar trekt geen volle zalen en dat is precies waar ik van hou, aangezien mijn wenkbrauwen al ontzettend opvallend zijn.

stap7

stap9Benieuwd naar meer informatie over dit palette? Bekijk de preview.

Ben jij meer van de hevige oogmake-up of neutraal?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram