Truly Yours box April

Truly Yours box April

Gister was de hele dag in Utrecht te vinden ivb met de opening van de nieuwe LUSH winkel. Het was een fantastische dag en hierover komt nog een groot uitgebreid verslag. Eenmaal thuis stond alweer de nieuwe truly yours box op mij te wachten en vol nieuwsgierigheid heb ik de doos uitgepakt!! Kijk mee naar de inhoud van de Truly Yours box van de maand April!

Een hele mooie mintgroene kleur heeft de box van deze maand, ik ben zelf echt dol op deze kleur. Als eerst wat je ziet als je de doos openmaakt is een kaartje met een welkomswoordje en de omschrijving van de producten die deze maand in de box zitten. Omdat je dat natuurlijk zelf eerst wilt zien ga je daar nog niet op kijken.

En eenmaal het zwarte papier eraf gehaald te hebben tref je 5 interessante producten aan, leuk leuk leuk!!!

In de April box zitten 5 luxe producten, wat mij als eerste opviel was de enorme mint geur die eruit kwam het bleek van de Nablus Soap te komen deze heeft als ingrediënt namelijk Fresh Mint, dead sea mud en natureal olive.  Een stuk van 100 gram kost 5,20 EUR en het is een Full size product!

Verder zat er in de box:

LÓccitane Shea Butter Ultra Rich Hand Cream, een lekkere handcrème 7 EUR voor 30 ml en voor 19EUR heb je 150 ml. Ik ben zeker benieuwd hierna omdat ik dagelijks veel gebruik maak van handcrème.

Moroccanoil Treatment, dit product stond al een tijdje bij mij op de lijst om is te gaan proberen, ik ben er namelijk super niewsgierig naar. Dan is het altijd leuk om is een sample van dit product te hebben. Een miniflesje is 14,90EUR voor 25 ml en voor een grote fles van 100 ml betaal je 39,90EUR.

Thierry Migler Womanity, een lekker miniatuur parfum voor in je tas. Ik ben heb de laatste tijd een hoop miniatuur parfums dus deze heb ik cadeau gedaan aan mijn moeder. Een grote flacon van 50 ml kost 59EUR.

Chestnut Cosmetics Instant Bronzing Lotion, hier ben ik ook heel nieuwsgierig naar, een bronzing lotion die veel beloofd dus deze ga ik zeker testen. Hij kost 19,95EUR voor 100 ml.

Dit waren de producten uit de April box van de Truly Yours, wat vind jij? Ben jij al lid van een beauty box?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram