24 uur lang! Trinny’s verjaardagsuitverkoop 20% korting!

24 uur lang! Trinny’s verjaardagsuitverkoop 20% korting!

Vandaag houdt Trinny London 24 uur lang een verjaardagsuitverkoop met 20% korting op make-up producten ter ere van Trinny Woodall’s verjaardag. Voor het merk is het een heel speciaal evenement, aangezien ze eigenlijk nooit korting geven. 

Ik heb vorig jaar voor het eerst kennis gemaakt met de prachtige make-up producten van Trinny en omdat ik zelf een groot fan ben, wil ik deze actie natuurlijk met jullie delen!


Op 8 februari, vandaag dus houdt Trinny London een verjaardagsuitverkoop met 20% korting op make-up producten ter ere van Trinny Woodall’s verjaardag. De verkoop duurt 24 uur, vanaf 8 februari 8:00 tot 9 februari 8:00.

Trinny heeft prachtige producten waaronder mijn grote favorieten de Lip2Cheek, de populaire Miracle Blur, prachtige Flush Blush, Eye2Eye, Lip Glow en noem maar op. Al deze prachtige make-up producten en nog veel meer doen mee met deze te gekke actie.

Omdat het maar 24 uur duurt en echt een speciale uitzondering is, raad ik je aan om snel naar de webshop te gaan opzoek naar de mooie producten!


Ben jij bekend met de prachtige make-up producten van Trinny London?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram