Trinny London’s BFF De-Stress

Trinny London’s BFF De-Stress

Je hebt mij al vaker gehoord over het merk van Trinny Woodall, TRINNY LONDON. Ik ben er zelf helemaal enthousiast over en gebruik dagelijks zowel de make-up producten als de skin-care met liefde. Een van de producten waar ik zelf erg enthousiast over ben is de BFF De-Stress en daar wil ik je graag meer over vertellen!

Je huid kan na de winter wel een oppepper gebruiken en als je net als ik wel graag iets van een dekking op wilt maar niet te veel dan is de BF DE-Stress je beste vriend.


In de winter is de huid vaak veel gestresster. Als reactie op vermoeidheid, gebrek aan slaap, slechte voeding en vaak ook verwarming produceert onze huid voortdurend stressbestrijdende hormonen. Om van dat winterhuidje af te komen en met een gezonde huid de lente in te gaan is de BFF De-Stress dan de perfecte oplossing voor je huidverzorgingsroutine.

De BFF De-Stress is een getinte serum die zorgt voor een frisse en energieke teint. Het maakt je huid onmiddellijk voller en gladder waardoor je huid er stralend en uitgerust uitgaat zien. En dit wil je natuurlijk elke dag!


De BFF De-Stress is verkrijgbaar in verschillende kleuren:

BFF De-Stress Lucy 
BFF De-Stress Claire 
BFF De-Stress Jemima 
BFF De-Stress Binky 
BFF De-Stress Leslie 
BFF De-Stress Flora 
BFF De-Stress Maryam 
BFF De-Stress Shreya 
BFF De-Stress Ify 
BFF De-Stress Gayle


Via de webshop van TRINNY LONDON kan je zien elke kleuren het meest bij je huid matchen. Ook kun je via de webshop een Match2Me doen waarbij je kunt ontdekken welke make-up en skincare het meest geschikt is voor jou. Hoe handig is dat!

Wat ik zelf ook super fijn vind aan de BFF De-stress is de manier van aanbrengen. Net als veel andere producten van TRINNY LONDON gaat dit super gemakkelijk. Je kunt 2 pompjes aanbrengen op je vingers en hiermee je huid gemakkelijk voorzien van een mooi laagje. Wil je op plekken wat meer dekking, dan voeg je nog wat extra product toe!


Ben jij al bekend met de producten van TRINNY LONDON?
Heb jij ervaring met de BFF De-Stress

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram