TRINNY LONDON | The Plump Up Microneedle

TRINNY LONDON | The Plump Up Microneedle

Groot nieuws voor alle Trinny London fans, het prachtige merk heeft namelijk haar eerste huidverzorgingstool op de markt gebracht, de Plump Up Microneedle! Een product voor thuisgebruik met microneedling om de kliniek naar je eigen badkamer te halen.

Ik heb dit prachtige product van Trinny London mogen ontvangen en wil je er graag meer over vertellen. Huidverzorging is natuurlijk ontzettend belangrijk en we willen natuurlijk allemaal een huid dat gezond en stralend is. Benieuwd naar de Plump Up Microneedle? Kijk snel mee!


Je hebt er vast wel is van gehoord, Microneedle. Microneelde kun je laten doen in klinieken waar vaak een duur prijskaartje aanhangt. Hoe ideaal is het om daarom deze behandeling zelf vanuit huis te kunnen doen zonder veel gedoe en natuurlijk veel beter ook voor je budget. Maar hoe werkt Microneedle nou eigenlijk?


Wat is Microneedle?

De Plump Up Microneedle werkt door minuscule microkanaaltjes te creëren die het natuurlijke genezingsproces van de huid stimuleren. Na verloop van tijd helpt dit om fijne lijntjes, rimpels, ongelijkmatige huidtextuur en vergrote poriën te minimaliseren.  Microneedling verbetert ook de effectiviteit van je huidverzorging, omdat de actieve ingrediënten beter worden opgenomen en zo harder werken. Je kunt natuurlijk een hele hoop dure producten en crèmes in je badkamer hebben staan die je dagelijks weer gebruikt, de basis is natuurlijk het allerbelangrijkst en dat is je huid. Als de huis in topvorm is zullen de producten beter hun werk kunnen doen!


The Plump Up Microneedle

Elke microneedle van Trinny London wordt geleverd met een zakje Plump Up Peptide+ HA Serum, het perfecte serum om te gebruiken na microneedling voor een stevigere, vollere en gladdere huid.   De microneedle kop van Trinny London bestaat uit 540 roestvrijstalen naalden van 0,5 mm, met een beschermkap en reinigingsspray, plus een ergonomisch handvat om de microneedle moeiteloos over je huid te geleiden.

De kop van de Microneedle is vervangbaar en TRINNY LONDON raad aan om deze na elke 24 keer gebruik te vervangen voor een nieuwe.


Hoe gebruik je The Plump Up Microneedle?

De eerste keer toen ik het product zag dacht ik echt even, hoe ga je hiermee te werk. Het handige aan de producten van Trinny London vind ik dat je op de website alles erover kunt lezen en filmpjes kunt bekijken. Zo weet je precies hoe en wat.

Het eerste wat heel belangrijk is, is het reinigen van je huid. De microneelde gebruik je op een gereinigde huid. Daarna is het tijd om het kopstuk op het handvat te zetten, dit klik je gemakkelijk vast. Hou de microneedle even onder de kraan en schud het overtollig water eraf.

Vervolgens rol je op kleine gebieden op de huid waar rimpeltjes bevinden zoals rondom je voorhoofd, wenkbrauwen, wangen, kin of bijvoorbeeld het gebied rondom je neus. Helaas het rollen 2 keer over het gebied. Je hoeft geen kracht te zetten maar het product het werk te laten doen. Dit doe je op de plekken waar je de microneedle wilt gebruiken. Na de behandeling gebruik je nog een lekker passend serum voor je huid.

Als laatste is het belangrijk om met de spray de microneedle te ontsmetten.


Ik ben zelf een groot liefhebber van huidverzorging en ben altijd heel erg benieuwd naar producten die kunnen zorgen dat je huid in topconditie komt. Ik vond het daarom ook super interessant om dit product te kunnen testen. Het gaat heel snel waardoor het een prima stap is in je skincare.


De Plump Up Microneedle kost €55,00. Het vervangend opzetstuk kost €30,00 Verkrijgbaar via www.trinnylondon.com

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram