Trinny London Skincare

Trinny London Skincare

Ik heb regelrecht mijn huidige gezichtsreiniger aan de kant gegooid om plaats te maken voor die nieuwe skincare van Trinny London. Nu een aantal weken staan de flessen in mijn badkamer de show te stelen, want oh wat zijn ze heerlijk voor mijn huid.

Trinny London ken je van de make-upproducten maar sinds kort heeft het merk ook haar eigen skincare. Er gaat niets boven goede skincare want een goede huid is natuurlijk de basis van een mooie laag make-up. Ik heb ze natuurlijk al even uitgebreid getest en daarom wil ik je vandaag deze mooie producten laten zien. Kijk mee!Enzymen Balsem Cleanser – Be your Best

Trinny London komt met 2 (hervulbare) cleansers. Een daarvan is de ‘Be your Best’ Balsem Cleanser. Deze luxe balsem op olie basis verwijdert al het vuil, hardnekkige oogmake-up en zelfs de laatste SPF restjes die op je huid te vinden zijn. De formule van deze balsem is ontworpen voor de normale tot droge huid om deze een stralende teint te geven en de huid te voeden voor een happy healthy skin.

In de balsem cleanser zit amandel en jojobaolie, en natuurlijke glycolipden om hardnekkige make-up resten en vuil te verwijderen. Ananasenzym die je huid exfolieert op een milde manier om deze stralend te maken. Amandel, bernagie en lijnzaadolie om je huid te verzorgen en te voeden. En prebioticacomplex die de natuurlijke afweer van je huid ondersteunt.


Wat ik vooral fijn vind aan deze balm cleanser is dat hij ontzettend zacht op huid is. Het is fijn om je huid ’s ochtends en ’s avonds op een zachte en milde manier te reinigen en daar is deze balm perfect voor. De geur is heel fijn, alsof je direct een wellness behandeling krijgt. Wanneer je ook nog volgens het ritueel van Trinny je gezicht reinigt en masseert, dan ervaar je dit sterker. Ik vind geur in skincare ontzettend belangrijk. Omdat je de producten vaak vroeg gebruikt vind ik het niet fijn als er een sterke of zoete geur aanzit. Daarom bevalt mij dit heel goed. Je draait de fles een keer opzij en de opening draait naar boven. Ik gebruik zelf 1 pompje om mijn huid te reiniger. Vervolgens dep ik het droog met de bijgeleverde washandjes.

Na gebruik met je gelijk wat het met je huid doet, het voelt heerlijk zacht een fijn aan en je merkt dat het lekker schoon is.

Verkrijgbaar voor €39,- incl. T-Towel washandje


Bij beide cleanser krijg je ook namelijk een doosje met 3 washandjes erbij. Deze zorgen ervoor dat je je huid op een milde manier kan droogmaken. Ze zijn heel dun qua stof en zacht in gebruik. De washandjes kun je trouwens gewoon bij de standaard handdoeken was gooien. Leuke toevoeging aan de producten vind ik zelf!AHA/PHA Cleanser gel – Better Off

De ‘Better Off’ is een exfolierende verzorgende gel die bestaat uit een actieve huidvriendelijke formule waarbij de normale tot vette huid grondig wordt gereinigd. De gel scrubt zachtjes en helpt de natuurlijke glow te onthullen,

In de gel zit Quillaja en haverminozuren om make-up en vuil te verwijderen. Melkzuur en appelzuur om de dode huidcellen te verwijderen en een egale huidtextuur te creëren. Lactobionzuur die exfolieert en hydrateert zachtjes de huid en helpt de huid in balans te houden.

Wil je helemaal uitpakken en je huid alle liefde geven wat het verdient dan gebruik je beide reinigers. Ik begin dan met de balm en maak vervolgens nog een rondje met de gel. Hierdoor geef je je huid een diepe reiniging wat ontzettend fijn aanvoelt. In het begin dacht ik dat het een beetje onnodig was om beide producten te gebruiken maar nu ben ik er zo aan gewend geraakt dat ik het juist heerlijk vind om iedere avond na mijn make-up beide te gebruiken. Na gebruik van zowel de balm als de gel als beide voelt je huid gezond, gevoed, heerlijk schoon en stralend.

Verkrijgbaar voor €34,- incl. T-Towel washandje.Ik ben werkelijk waar fan geraakt van de producten. Ik vind de flessen fijn in gebruik, je kunt makkelijk doseren en het resultaat wat het met mijn huid doet vind ik helemaal geweldig. Ik zie mijn huid ochtends na gebruik echt stralen. In combi met andere huidverzorging zoals mijn serums en dagcrème werkt heel goed. Ik zie ook dat mijn make-up een stuk mooier op de huid ziet, dus eigenlijk alleen maar plus punten aan deze producten. Ik ben fan!


De Trinny London skincare is verkrijgbaar via de webshop van Trinny London.

Heb jij ervaring met Trinny London?
Gebruik jij goede skincare voor je huid?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram