Trinny London Lash2Lash

Trinny London Lash2Lash

Trinny London heeft een nieuw LE mascara in haar collectie en deze heb ik de laatste tijd al aardig vaak met plezier gebruikt. Tijd om jullie ook kennis te laten maken met deze nieuwe Lash2Lash mascara van Trinny London, want met haar compacte formaat wil je haar overal mee naar toe sleuren.

Mascara’s vind ik altijd lastig. Ik heb vrij lange wimpers maar ook erg dun waardoor het al snel niet mooi lijkt met een laagje mascara. Ook vind ik het heel belangrijk dat er geen klontjes in de wimpers achterblijven, want dat staat zo rommelig. De LE Lash2Lash doet ieder geval goed zijn best en is er eentje die ik aanraad! Benieuwd? Kijk mee!


Trinny London heeft prachtige make-up en ook van de skincare ben ik een groot fan. Ik heb al eerder een mascara van Trinny London geprobeerd die fijn in gebruik was, dus des te nieuwsgieriger ik was naar de nieuwe variant. De Lash2Lash LE is een compacte mascara wat inhoudt dat hij vrij klein is qua formaat wat er voor zorgt dat hij perfect is om mee te nemen in je toilettasje onderweg.

Wat natuurlijk super belangrijk is bij een mascara is dat hij dus mooi alle wimpers separeert, geen klontjes achterlaat, je wimpers verlengt en lift. Belangrijke punten waar een mascara aan moet voldoen en dat doet de Lash2Lash.Wat super belangrijk hiervoor is, is natuurlijk het borsteltje. In de wereld van mascara zijn er ontelbaar veel verschillende borsteltjes dat je op een begeven moment totaal niet meer weet welke je moet kiezen. Ik heb heel wat mascara’s al geprobeerd en mijn voorkeur gaat uit naar een dun borsteltjes zonder teveel bolling erin. Ik vind namelijk dat je met dit soort borsteltjes veel preciezer kan werken als je net als ik dunne wimpers hebt. Ook kun je met dit soort borsteltjes de onderwimpers ook een stuk fijner meepakken. Volle mascara borsteltjes zorgen er bij mij altijd voor dat ik ook een groot deel van mijn ooglid meepak en dit zorgt er natuurlijk voor dat je hele make-up weer een zooitje wordt.

Zoals je op de foto zit is het borsteltje van de Lash2Lash slank, lang met veel kleine haartjes. Dit zorgt er voor dat je mooi gelijk veel haartjes van je wimpers meepakt. Ook dit je dat ik nadat ik het borsteltje uit het flesje heb gehaald dat er niet overbodig veel product aan zit. Ook dit is belangrijk want anders krijg je enorme veel klontjes.


Ik ben fan omdat hij perfect is om je wimpers mooi te maken voor een dagelijkse look. Hij geeft mijn wimpers een mooie laag, precies wat ik nodig vind zonder teveel product.

De Lash2Lash LE van Trinny London is verkrijgbaar via de webshop voor 21,50.


Ben jij bekend met de producten van Trinny London?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram