Treacle Moon || Warm Apple Pie Hugs & The Honeycomb Secret!

Treacle Moon || Warm Apple Pie Hugs & The Honeycomb Secret!

t1Volgens mij hebben we allemaal wel een keer de flessen van Treacle Moon voorbij zien komen of zien staan in de Albert Heijn. Douchegels in opvallende flessen, vrolijke  kleuren en schattige verpakkingen. 

Er zijn sinds kort twee flessen aan het assortiment toegevoegd en die wil ik je vandaag graag laten zien. Het gaat om Warm Apple Pie hugs en The Honeycombs Secret. Klinkt dat niet interessant? Kijk mee!

t2

Treacle Moon Warm Apple Pie Hugs  LEt5

Toen ik de naam Apple Pie zag staan kon ik niet wachten om hem te ruiken, ik ben namelijk dol op appeltaart. Mijn zus had deze geur al een tijdje geleden gekocht en bij haar begon ik dan ook te watertanden toen ik aan de fles rook. Het is een geur die je doet denken aan een heerlijke appeltaart die in de oven staat te bakken en waarvan je straks een heerlijke punt van op gaat smikkelen. Naast de warme geur van appeltaart vind ik dat deze douchegel ook een frisse tint heeft van frisse appelen. En daarom is deze geur ook zeker erg geschikt voor in de zomer. Lekker fris en zoet!

Zijn die appeltjes op de verpakking niet schattig? Hoe leuk is dit in de badkamer!

t6

Treacle Moon The Honeycomb Secret

t3

De tweede fles die nieuw is in het assortiment is The Honeycomb secret. Een fles gevuld met de heerlijke en pure geur van honing. Het is opnieuw een schattige fles en dit keer staan er drie bijtjes afgebeeld. The Honeycomb secret geur heeft naast honing ook iets weg van karamel en daar ben ik echt dol op.  Hij doet mij een beetje denken aan de grote honing potten die Winnie The Pooh altijd bij zich droeg en uit zat te smikkelen.

t4

De douche producten van Treacle Moon komen in plastic flessen die je makkelijk kunt recyclen. Daarnaast zijn alle producten van Treacle Moon niet getest op dieren en 100% parabenen vrij. De flessen bevatten maar liefst 500 ml aan product, wat een hele hoop is. Je kunt er daarom ook extra lang mee doe!

t7

Ik vind het heel lastig om uit deze twee nieuwe geuren een favoriet te kiezen. De Warm Apple Pie Hugs is heerlijk zoet en fris tegelijk maar de Honeycomb Secret heeft z’n heerlijke honing/karamel geur waar ik helemaal aan verslind ben. Moeilijk! Allebei zijn het zeker twee nieuwe toppertjes en zeker aan te raden om in de winkel is te bekijken! t1

De nieuwe geuren zijn vanaf heden verkrijgbaar bij grote Albert Heijn filialen en via de website van AH

Een fles van 500 ml kost €4,95

Heb jij de nieuwe geuren van Treacle Moon al gezien? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram