Top 5 – Favoriete lakjes!

Top 5 – Favoriete lakjes!

5

Nagellakjes zijn er niet alleen om je nagels mooi te maken, ook moeten ze je blij maken vind ik. Zo heb ik 5 lakjes die mij happy maken, stuk voor stuk anders, verschillende merken & verschillende kwaliteit…

Een nagellak kies je uit die bij je past, bij je stemming, bij de gelegenheid of noem maar op… Kijk mee naar mijn lakjes top 5!

Top 5 Mavala – 164 Rose Dust

7

Een prachtig Taupe, nude, lever kleurtje die ik vorig jaar ontving in een beautybox. Lief klein flesje met een super dekking.

Top 4 Max Factor – Fantasy Fire

10

Een wel bekend lakje in beautylang, de fantasy fire, dit bijzondere lakje is echt een fantasie opzicht. Blauw, paars, goud, je ontdekt zoveel verschillende kleuren in dit lakje!

Top 3 Essie – 72 Peach Daiquiri

8

Cadeautje van mijn zus, mijn eerste Essie lakjes, prachtig peachy roze/rood kleurtje die ook super perfect is voor de teennagels in de zomer!

Top 2 OPI – If you moust you moust

6

De beste roze kleur ever al zeg ik het zelf. Dit lakje van OPI kreeg ik een keer mee in ee Goodiebag. Op slag verliefd was ik, want wauw wat is hij prachtig barbie roze.

Top 1 MAC – Soiree

9

Echt een grote favoriet, de soiree van MAC, dit is echt de ultieme gouden nagellak als je het mij vraagt, wat is hij geweldig!

11

 Wat is jouw favoriete lakje op dit moment?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram