Mijn top 5 favoriete films!

Mijn top 5 favoriete films!

Er gaat niks boven een filmpje kijken, lekker op de bank, groot glas drinken erbij, lekker hapjes en genieten maar! Ik vind films en series kijken heel leuk om te doen en ik kijk dan ook altijd weer uit naar het weekend wanneer ik het meeste tijd ervoor heb. Ik heb al heel wat film gezien maar er zijn een paar die ik non-stop opnieuw kan kijkje, films die echt mijn favoriet zijn!

Deze top 5 van mijn favoriete films heb ik even voor je onder elkaar gezet, wie weet krijg je er nog inspiratie van voor je volgende film. Benieuwd naar mijn favoriete films? Kijk mee!


La La Land

Als ik 1 film echt mijn favoriet kan noemen waar ik van begin tot eind echt van kan genieten, dan is het wel La La Land. Deze film, dit verhaal en de leuke acteurs maken het echt tot mijn favo film all time. Ik had voor ik de film had gezien veel over La La Land gelezen en toen ik hem eindelijk ging zien was ik er helemaal weg van. De muziek uit de film luister ik non-stop en ik kijk er alweer naar uit hem nog een keer te bekijken. Ik vind het verhaal heel romantisch maar ook vol humor. De muziek erin maakt het compleet!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0pdqf4P9MB8]

Bron video


Beauty and the Beauts

Wanneer Disney films verfilmd worden kan ik altijd niet wachten om ze te zien. Dat had ik vooral heel erg bij de veel Beauty and the Beats. De klassieke Disney versie vind ik al geweldig maar de verfilming erop is ook prachtig. Deze film zag ik samen met mijn zus vlak naar dat die uit kwam in de bioscoop en we hebben beide genoten. Ook hierin vind ik de muziek altijd geweldig.[youtube https://www.youtube.com/watch?v=e3Nl_TCQXuw]

Bron video


The BFG

Mijn favoriete jeugdfilm is de GVR, ook wel ‘de grote vriendelijke reus’. Deze film heb ik vroeger non-stop gekeken op videoband en toen hij opnieuw door Disney verfilmd werd kon ik wederom niet wachten. Ook deze film heb ik in de bioscoop gezien samen met mijn zus omdat we beide hier vroeger zo van genoten. De klassieker blijft bijzonder maar de verfilming ervan vind ik ook heel tof. Een week later ging ik opnieuw naar de bioscoop om de film te bekijken en een tijdje later lag de DVD onder de kerstboom. Ik vond hem heel mooi gemaakt en kreeg echt weer mooie herinneringen van vroeger terug. 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GZ0Bey4YUGI]

Bron video


Maleficent

Nog een van die Disney films waar ik helemaal weg van ben, is Maleficent. Het is alweer best een lange tijd geleden dat deze film uitkwam en ik heb hem denk ik al wel 10x gezien. Deze film vind ik echt magisch en hoevaak ik hem ook bekijk, ik kan er echt van genieten. Ik vind ook dat deze rol zo perfect past bij Angelina Jolie! Er zijn verhalen dat er dit jaar een deel 2 komt, ik ben hier zo benieuwd naar!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=704EXbJ-b5k]

Bron video


The Great Gatsby

Een film die je niet heel snel zou verwachten in dit rijtje maar toch wel behoort tot mijn favoriete film lijstje is The Great Gatsby. Ik weet nog dat ik geen idee had wat ik van deze film moest verwachten maar door de manier waarop dit verhaal is gefilmd ben ik er echt van gaan houden. Het verhaal is romanitsch en de film is zeker het kijken waard, en ohja Leonardo speelt er de hoofdrol in!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=rARN6agiW7o]

Bron video


  Wat zijn jouw favoriete films?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 28 februari 2018 / 08:19

  The Great Gatsby is zeker een goede film! Mijn favoriete film noemen vind ik toch wel een lastige. Er zijn zoveel goede!

 2. 27 februari 2018 / 17:15

  Jaa The Great Gatsby vind ik echt een toffe film. Mijn favoriete film blijft toch wel Harry Potter en The Hobbit.

 3. 27 februari 2018 / 17:09

  van de hele lijst heb ik er maar 1 gezien :’) moet echt eens wat vaker films kijken!

 4. 27 februari 2018 / 09:40

  Dat doet me eraan denken dat ik de BFG. Echt weleens moet zien. Hij staat al lang op mijn lijstje, maar het komt er maar niet van. Ik vind ‘Wild’ een erg mooie en inspirerende film 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram