Too Fruit – huidverzorging voor kids!

Too Fruit – huidverzorging voor kids!

Wij vrouwen houden ervan om dagelijks gebruik te maken van heerlijke producten, make-up en cremés. Ik kan mij voorstellen als je jong bent en je ziet je moeder lekker tutten dat je dat misschien ook wilt…

Too Fruit is een lijn die speciaal geschikt is voor jonge kinderen, dat speciaal geschikt is voor kinderen van circa 6 tot 12 jaar. Nu hoeven ze niet alleen te kijken naar ons maar kunnen zelf ook beginnen om op een gezonde manier de huid te verzorgen. Om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor kinderen heeft Too Fruit zich er helemaal op ingespeelt, zo is niet alleen de verpakking ontzettend schattig, ook de producten ruiken nog is heerlijk en zijn goed uit te smeren.

 

Belangrijk

Het is belangrijk om een kinderhuid goed te verzorgen. Deze huid is anders en kwetsbaarder dan de volwassen huid. Een kinderhuid produceert nog geen talg, waardoor de huid onvoldoende beschermd is tegen uitdroging, temperatuurverschillen, vervuiling en UV-stralen. Met de huidverzorgingsproducten van Too Fruit wordt de kinderhuid beschermd.

  • Een gezichtscrème op basis van banaan, vijg en het Filmo-Protect Complex. Geschikt voor een droge tot zeer droge huid.
  • Een licht crème op basis van appel en bosbes, voor de normale huid.

De gezichtcréme op basis van banaan is de gewoon een créme vol met mijn favoriete fruit!!

Natuurlijk moest ik het zelf ook even ervaren, ik ben dan al de 12 gepasseerd het is altijd leuk om het toch even te proberen! Ik heb niet de Full Size producten maar 2 leuke testertjes met natuurlijk mijn favoriete geur, banaan!

Ook probeerde ik als echte lippenbalsemverslaafde de lippenbalsem Bisou Doux Lipbalm van Too Fruit, deze ruikt ook nog is heerlijk!

 

Het lijkt mij niet alleen een goede manier maar ook een hele leuke manier om jonge kinderen aan te raden! Zo kun je gezellig lekker tutten!
Too Fruit is oa. verkrijgbaar in de webshop van Heavenly Pure, neem gerust een kijkje.

Wat vinden jullie? Ben je bekend met het merk?

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram