TONI&GUY x Sophia Webster LE

TONI&GUY x Sophia Webster LE

TONI&GUY is een merk dat ik echt heb leren kennen door mijn blog en daar ben ik heel blij. Zo heb ik in de badkamer een aantal fijne producten van dit merk staan en heb ik zelf mijn haar al een keer grondig laten doen in een van de salons. 

TONI&GUY maakt mij nu helemaal blij door de geweldige nieuwe Limited Edition lijn in samenwerking met Sophia Webster. Benieuwd? Kijk mee!

02Sophia is een fashion designer uit Londen die bekend staat om haar kleuren en prachtige patronen. Die zien we dan ook terug op de LE flessen van TONI&GUY, de producten die zij ontwierp zijn geïnspireerd op haar ‘Jungle is Massive’ collectie waarin de aztecprint veel te zien is. Deze bekende en erg geliefde aztecprint staat nu ook tijdelijk op 3 flessen en dat maakt mij blij!

Ik heb de producten hiervan ontvangen en toevallig ook 2 producten die ik zelf nog niet ken. Tijd om te leren kennen dacht ik zo!

03

TONI&GUY X Sophia Webster || Shampoo For Fine Hair 

Na een hoop stylingsproducten werd het nu tijd om kennis te maken met een product dat je haar verzorgt, namelijk een shampoo. Ik heb hier een shampoo die speciaal bedoelt is voor fijn haar en dat komt goed uit, dat heb ik zelf. De shampoo belooft het fijne haar steviger te maken en te voeden.

Ik heb hem natuurlijk lekker gebruikt en ik heb geen negatieve punten erop aan te merken. Zelf was ik mijn haar vrijwel altijd 1x in de week met een klein beetje shampoo. Het is voldoende en ik merk dat mijn haar hier altijd goed op reageert. Ook na het wassen met deze shampoo voelde het goed.

De shampoo is verkrijgbaar voor €9,99 

04

TONI&GUY X Sophia Webster || Conditioner For Fine Hair

Na gebruik van een shampoo gebruik ik vaak een conditioner. In de zelfde lijn als de shampoo is deze ook gericht voor fijn haar. Wat ik zelf altijd heel fijn vind aan een conditioner dat mijn haar lekker zacht word en dat ik het zonder teveel knopen kan uitkammen.

De conditioner heb ik gebruikt en inderdaad na gebruik voelt het heerlijk zacht aan en kan ik het gemakkelijk uitkammen. De geuren van allebei de producten vind ik trouwens ook erg lekker. Niet te sterk maar lekker neutraal.

De conditioner is verkrijgbaar voor €9,99 

05

TONI&GUY X Sophia Webster || Firm Hold Hairspray

De hairspray is een bekende van mij en ik ben hier heel erg te spreken over. Nu moet ik toegeven dat ik niet vaak aan haarspray gebruik omdat ik het niet echt vaak nodig heb maar als dat wel zo is gebruik ik die van TONI&GUY. Deze zorgt voor genoeg stevigheid dat het in model blijft zitten zonder dat het extreem plakt!

En inderdaad ik besloot mijn krultang er weer is bij te pakken en mijn haar lekker te krullen. Daarna gebruikte ik deze hairspray en de krullen blijven mooi zonder dat je merkt dat er een laag spray in zit en dat het plakt. Ook hiervan vind ik de geur erg lekker.

De hairspray is verkrijgbaar voor €11,99 

06

Conclusie:

Ik was al fan van TONI&GUY en dat ben ik zeker na deze producten nog meer geworden. Ik vind het leuk dat er een samenwerking is en dat de flessen tijdelijk z’n gave print hebben, ik word er echt helemaal vrolijk van.

De shampoo en conditioner zijn zeker producten die ik nu ga gebruiken voor het wassen en verzorgen van mijn haar, naast dat ze goed hun werk doen maakt het de badkamer ook een stukje vrolijker!
01

De producten zijn verkrijgbaar bij oa. Etos en Kruidvat.

Heb jij ervaring met TONI&GUY?
Wat vind jij van de LE verpakking? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 15 oktober 2015 / 05:44

  Ik kende dit merk alleen bij de naam. De verpakkingen zien er heel erg leuk uit!
  Deze producten lijken mij heel erg fijn!

 2. 13 oktober 2015 / 19:43

  Ze klinken heel goed en ze zien er super leuk uit!

 3. 13 oktober 2015 / 07:26

  Wauw, alleen de verpakkingen van deze producten zien er te mooi uit! Fijn om te lezen dat de producten zelf ook goed bevallen. Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd maar ben nu wel razend benieuwd!

 4. chucky1012
  12 oktober 2015 / 21:16

  Leuke vrolijke verpakkingen.
  Het merk ken ik maar heb nog nooit een haarverzorgingsproduct ervan gebruikt.

 5. 12 oktober 2015 / 16:27

  De verpakkingen vind ik wel erg leuk verder ben ik niet bekend met deze producten

 6. 12 oktober 2015 / 10:47

  Wat een mooie verpakkingen! Alleen daarom zou ik ze wel een keertje willen proberen! Ik heb al een paar keer iets van Toni & Guy geprobeerd en ik was erg tevreden.

 7. 12 oktober 2015 / 05:24

  Ik ken die merk alleen van naam, ik heb nog nooit producten van dit merk gebruikt. Klinkt goed en de verpakkingen zien er leuk uit :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram