Toffe styling tips voor je volgende feestje!

Regelmatig plaats ik artikelen over het organiseren van feestjes. Zelf vind ik het namelijk heel leuk om uit te pakken met leuke decoratie als ik iets te vieren heb.

De juiste aankleding en decoratie zorgen er namelijk voor dat je feestje nog leuker gaat worden. In een vorig artikel met tips voor het organiseren van een feestje gaf ik al aan dat je tegenwoordig hele toffe dingen kunt huren. Dit zorgt ervoor dat je feestje naar een hoger level wordt gebracht, bijvoorbeeld met je eigen poffertjeskraam of slush puppy machine.


Rol de loper maar uit!

Nu zijn er nog veel meer toffe dingen waarmee je kunt opvallen. Bijvoorbeeld met een eigen loper! Iedereen voelt zich even speciaal wanneer die over een loper heen danst. Nu kan je natuurlijk kiezen voor de standaard chique rode lopen kleur, maar er is nog veel meer. Zo heb je ook roze lopers, een groene loper en zelfs goud is er verkrijgbaar. Welke kleur je ook wilt, het is er allemaal. Ook super leuk wanneer je een bruiloft hebt en je gasten nog specialer laten voelen, wie wil er nou niet over een glinsterende zilveren loper paraderen.


Sfeerverlichting voor een magisch effect!

Lampjes zijn altijd sfeermakers. Wanneer je een sfeervol lampje aandoet heb je gelijk de gezelligheid te pakken. Een toffe styling tip is het ophangen van gezellige bol lampjes.

Bron

Ontzettend tof wanneer je buiten bijvoorbeeld een feest geeft en het wat knusser wilt maken. Hoe heerlijk is het om hier in de herfst met een heerlijk brandhaardje te gaan zitten.

Of wat dacht je van een herfstpicknick! Dikke trui aan en genieten maar! Van deze sfeer wil je toch eindeloos genieten.

Bron

Maak een eigen photo booth!

Photo booths zijn ideaal en hartstikke leuk op een feestje. Het maakt iedereen blij om direct een toffe foto als aandenken te hebben. Je kunt een photo booth natuurlijk huren maar je kunt ze ook super leuk zelf maken.

Bron

Bedenk een leuk thema als achtergrond en regel een digitale camera of nog leuker, een polaroid camera!

Om de foto’s nog feestelijker te maken kun je er altijd props bij leggen. Deze kun je kopen maar ook natuurlijk zelf maken. Knip bijvoorbeeld allerlei verschillende mondjes uit een tijdschrift en plak ze aan saté prikkers.

Bron

Vind jij het leuk om feestjes te organiseren?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. 7 oktober 2019 / 20:24

  Lampjes doen het ook altijd goed, die moet ik ook echt nog gaan scoren!

 2. 7 oktober 2019 / 20:23

  Ik vind het ook heel leuk om feestjes te organiseren, maar het levert me tegelijkertijd altijd stiekem best wat stress op haha. Kan me dan echt druk maken om dingen die er niet echt toe doen… 😉 Ik vind het altijd al meteen gezellig met zo’n lampjessnoer. Heb er nu ook eentje in mijn tuintje hangen.

  • Laura Louise
   Auteur
   11 oktober 2019 / 08:18

   Haha ja dat ken ik ook, soms werk je jezelf echt de stress in. Bijvoorbeeld met boodschapjes en hapjes 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram