Toffe items voor je interieur!

Toffe items voor je interieur!

Het was weer tijd om even wat leuke decoratie items bij elkaar te zoekende je interieur een leuke boost geven. Ik ben weer lekker wezen speuren op het internet en kwam genoeg leuks tegen om met jullie te delen!

Ik heb weer gekozen voor een aantal verschillende items in verschillende prijsklasse. Van kaarsen tot kussen, van gordijnen tot stoelen. Heb je zin om wat nieuwe items aan je woonkamer, je slaapkamer of welke ruimte dan ook toe te voegen? Kijk dan even naar deze leuke items!Kaarsen zijn de laatste tijd heel populair en kunnen eigenlijk niet meer ontbreken in je interieur. Je hoeft ze natuurlijk niet te branden, ook als ze gewoon ‘stil’ staan op je tafel of in een leuk kastje stelen ze de show. Vooral de gedraaide kaarsen (nr. 1) vind ik heel tof en zijn verkrijgbaar in een heel veel verschillende kleuren!

Waar ik zelf ook erg naar aan het kijken ben is een gordijn voor mijn balkondeur. Ik zag al de bekende bamboe en rotan varianten voorbij komen, maar de variant van macramé (nr. 4) vind ik ook erg leuk. Het moet natuurlijk wel een beetje sfeer uitstralen en ook een zomers gevoel geven! Laat hier maar de wind lekker door waaien en het zonnetje langzaam naar binnenhalen.

Met het mooie weer is het natuurlijk heerlijk om lekker buiten te eten en bij een mooi gedekte buitentafel hoort natuurlijk ook een paar eyecatchers. Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar in de zomer eet ik veel salade en hoe leuk is deze salade set (nr. 5) met rotan dan? Of wat dacht je van een lekkere coupe met ijs, serveer in een mooie glazen kom met een bijpassende glazen lepeltje (nr. 6). Zijn ze niet schattig?

Ik heb een zwak voor mandjes en daarom ben ik ook weer verliefd geworden op het rotan mandje met hengsel. Dit is toch leuk om op je tuintafel te zetten met daarin een grote karaf water en glazen. Of in de keuken met daarin handige bakje en accessoires zoals lepeltjes ed.

Ronde kussentjes (nr. 8) heb ik altijd al leuk gevonden en de variant met pompons vind ik vooral heel erg leuk voor buiten in de tuin ook te gebruiken. Op een of andere manier geeft het een soort van zomerse sfeer en lijkt het mij heel leuk om deze te decoreren op mijn loungeset.

Als laatste nog even je aandacht voor de prachtige wandhaak van Doing Goods (nr. 7). Doing Goods vind ik een geweldig merk als het gaat om interieur items en ook dit keer ben ik verliefd geworden. Deze wandhaak heeft een mooie maan met een klein zonnetje en ik zie mijn badjas er al helemaal aan hangen! Nu heeft Doing Goods nog meer mooie haakjes en ook knopjes wat ik je echt even aanraad te gaan bekijken. Heb je bijvoorbeeld een oud kastje, dan kun je doormiddel van nieuwe knopjes het helemaal een andere uitstraling geven.


Wat vind jij van bovenstaande items?
Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram