Tips voor het organiseren van een tof feestje!

Tips voor het organiseren van een tof feestje!

Als je mijn blog regelmatig bezoekt dan kom je af en toe artikelen tegen omtrent het organiseren van feestjes. Ik vind het heel leuk om iets te organiseren en dit helemaal tot in de puntjes te verzorgen.

Daarnaast vind ik het ook altijd erg leuk om inspiratie op te doen van leuke items om feestje en/of speciale gelegenheden nog wat leuker aan te kleden met decoratie. Pas geleden schreef ik al een artikel met de leukste decoratie voor feestjes en vandaag geef ik je nog een aantal tips om van ieder feestje iets tofs te maken. Kijk mee!


Pak uit met decoratie!

Decoratie is perfect om ieder feestje of gelegenheid een extra boots te geven. Ga opzoek naar leuke ballonnen, slingers, feestelijke hoedjes, piniata’s, honey Combs en noem maar op. Decoratie hoeft niet veel te kosten en het geeft zoveel gezelligheid. Onderstaande items liet ik al een keer eerder zien en zijn nog steeds perfect om in huis te halen voor je volgende feestje.


Van poffertjeskraam tot slush puppy machine!

Heb je een tof feest te organiseren zoals een vrijgezellenfeest, een verjaardag of babyshower? Of wil je de zomer afsluiten met het perfecte tuinfeest? Pak dan uit en huur iets geweldigs bij Huren.nl om je gasten te verrassen. Tegenwoordig heb je namelijk zoveel toffe items om te huren. Wat dacht je van een eigen poffertjeskraam waar je voor je gasten verse poffertjes kunt bakken. Of een eigen slush puppy machine die het natuurlijk geweldig doet op ieder kinderfeestje.

Tover je tuin om tot zomers paradijs om de zomer echt nog even goed af te sluiten met een tuinfeest. Een tropische bar kun je gewoon huren en kleed het feest gelijk aan. Begin maar alvast met het leren van cocktails maken.


Bron @echaparro

Spelletjes zijn altijd een goed idee!

Spelletjes zijn altijd een goed idee op feestje. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, een kinderfeestje of gewoon een gezellige meidenavond. Met een spelletje haal je dat ‘serieuze’ randje eraf en kan je pas echt los gaan.

Ook voor ‘niet allerdaagse spelletjes’ kun je het een en ander huren. Zo kan je een leuke avond organiseren met een rad van fortuin. Of gieren en brullen met sumoworstelen. De pakken en het speelkleed zijn gewoon te huur.

Wat ik zelf ook altijd leuk vind is het doen van een quiz. Verzin vragen over de mensen die op je feestje komen en kom erachter hoe goed iedereen elkaar kent!


Bron @heftiba

‘Say Cheese!’

Als laatste tips is een photobooth bij welk feestje dan ook echt een blikvanger. Hoe leuk is het om foto’s te hebben als aandenken. Nu kun je natuurlijk zelf een polaroid camera aanschaffen en een hoekje inrichten met leuke props en een toffe achtergrond. Ook kun je gaan voor een complete photobooth. Leuke extra voor de gasten om ze iets mee naar huis te geven!


Bron @amyshamblen

Heb jij nog een leuke tip voor het organiseren van een feestje?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram