Tip: The Beauty magazine! ✿

Tip: The Beauty magazine! ✿

irisEen tijdje geleden werd ik door mijn zus in het zonnetje gezet op haar blog. Ik was echt helemaal verrast en vond het ontzettend lief van haar wat ze allemaal schreef. 

Hoogtijd om iets terug te doen en haar ook in het zonnetje te zetten, dat heeft ze namelijk hartstikke verdient!

iris1

Mijn zus Iris is eigenaresse van The Beauty Magazine, een blog die net als Fablouise vol staat met beauty items, fashion stukjes en lifestyle artikelen. Maar naast dat kom je er ook een heleboel leuke DIY’s tegen en heerlijke recepten die je makkelijk thuis kunt maken!

Zoals ze ook in haar stukje over mij vertelde, delen we dezelfde hobby en dat is natuurlijk geweldig als je zussen bent. Lekker samen op pad voor onze blogs om leuke dingen te scoren en inspiratie op te doen.  Samen naar events toe met onze vast rituelen zoals een stop bij de Starbucks en heerlijke Julia’s. Ik kijk er altijd ontzettend naar uit! 1062

Ook schreef ze dat ze onder de indruk is van mijn foto’s maar dat heb ik bij die van haar. Zij maakt namelijk ook prachtige plaatjes die ik altijd met plezier bekijk. Lekker fris, gezellig en lekker sfeervol. Daarnaast vind ik haar artikelen altijd heel erg verrassend en scrol ik er graag doorheen. Ik ben trots op mijn zus dat ze in korte tijd een geweldige blog is geworden die iedere dag weer goed wordt bezocht!

iris2

Ik ben heel blij dat wij dit samen kunnen delen!

Ken je The Beauty Magazine nog niet? Twijfel geen moment en neem zeker een kijkje!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram