Tips tegen een Blog-Out!

Tips tegen een Blog-Out!

MBxwoAP-QzLHDc0RAA_large1

We hebben er vast allemaal wel is last van, bloggen is een vak apart en ontzettend hard werken als je iedere dag weer een mooi en vooral interessant artikel online wilt hebben voor je lezers…

Daarom kun je echt wel is last hebben van een Blog-Out, inspiratie loos, geen zin, en de ‘niks lukt meer’ momenten die de hele dag langs komen schieten. Ook heb ik zo’n momentje al gehad. Ik dacht het gaat mij echt niet meer lukken om te bloggen, waar moet ik over schrijven?, vinden mijn lezers het wel leuk?.

Allemaal van die vragen die je jezelf dan gaat stellen en die je dan alleen maar vermoeider maken. Nu is het alweer een tijdje geleden en ben ik vol positieve energie aan het werk en heb ik geen dagen meer gehad waarbij ik dacht, ‘ wat moet ik nou’!

tumblr_mgkq0qzzwa1r0i9t4o1_500_large

Om bloggers een beetje te helpen die ook z’n momentje krijgen of misschien wel hebben, bijvoorbeeld door de drukte naast je blog heb ik een paar tips die je misschien wel in z’n situatie kunnen gaan helpen!

  • Zie het bloggen als een ontspanning en niet als ‘moeten’.
  • Plaats alleen een artikel waar je 100% achter staat en geen artikelen die je maar even snel hebt gemaakt omdat het ‘moet’. De artikelen waar jij blij mee bent geeft een fijn gevoel aan jezelf.
  • Geen inspiratie? Duik in die stapel tijdschriften die door je kamer slingeren. Inspiratie op doen kan zeker geen kwaad, het geeft soms een frisse en nieuwe blik.
  • Zit je er doorheen en heeft het inspiratie zoeken ook niks opgeleverd? Stap even van je website af, vaste bezoekers die je site interessant vinden komen ook als er niet elke dag een artikel op staat terug.
  • Geef een draai aan je vaste manier van werken. Wie weet brengt het je op nieuwe ideeën en krijg je er een boost van!
  • Neem genoeg tijd om te ontspannen. Ga niet haasten maar neem een lekkere kop thee en doe het allemaal op je eigen gemakkie!
  • Lukt het niet om 7 dagen in de week elke dag maar weer een artikel online te krijgen? Plan vaste dagen in bijvoorbeeld alleen de dinsdag en de donderdag om rust te creëren voor jezelf en toch een vast schema voor je bezoekers!

Wees trots op wat je hebt gemaakt en waar je elke dag weer veel liefde in stopt!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram