Tips | Hier kijk ik de komende maand naar uit!

Tips | Hier kijk ik de komende maand naar uit!

Het begint nu eindelijk een beetje op een ‘echte’ herfst te lijken maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik ook al met een been in de kerstsfeer sta. We gaan alweer november in en dat betekent natuurlijk weer een stapje dichterbij de feestelijke maand. November is ieder geval een perfecte tijd om alvast wat toffe dingen te plannen.

Alvast een beetje kerstshoppen? Een leuk uitje plannen naar een prachtige kerstmarkt? Een bezoekje aan een geweldige film in de bioscoop en noem maar op. Ik heb ieder geval een aantal dingen waar ik naar uit kijk de komende maand en die wil ik graag met je delen. Wie weet haal je er zelf nog wat inspiratie uit. Kijk mee!

Bron afbeelding – Bron afbeelding

Nog 1x op pompoenen jacht

We hebben deze herfst geluk gehad met heerlijk zacht weer en daarom is toch een beetje het ultieme herfstgevoel/beleving weg gebleven. Ieder jaar kijk ik er naar uit om opzoek te gaan naar pompoenen en dit jaar is dat nog niet echt goed gelukt. Ik heb wat vrolijke exemplaren gekocht bij de tuinwinkel, toch wil ik nog een keer de auto pakken en richting een echte kwekerij waar het vol staat met pompoenen. Ik vind ze zo gezellig staan in de tuin!

Bron afbeelding

Beginnen aan mijn rijbewijs!

Juist je hebt het goed gelezen. Het is eindelijk zover ik ga voor mijn rijbewijs. Ik ben al bijna 27 dus het word nu ook wel hoogtijd. Op een of andere manier heb ik nooit echt de zin en behoefte gehad om voor mijn rijbewijs te gaan. Ik vind de fiets pakken namelijk helemaal niet erg en als ik ergens een auto voor nodig heb, is er altijd wel iemand zo lief te rijden of ik pak de trein. Maar goed, ik heb de knoop doorgehakt en heb besloten om dan toch het papiertje maar even binnen te halen. Het heeft even geduurd maar ik kijk er nu toch naar uit om er aan te beginnen en natuurlijk te behalen!

Bron afbeelding – Bron afbeelding

Naar de bioscoop | The Nutcracker and the four Realms

Bron afbeelding

 Als ik de trailer mag geloven is deze film weer een geweldig uitje om naar toe te gaan. Ik been een groot liefhebber van verfilmingen van Disney/sprookjes verhalen en deze staat hoog op mijn lijstje. Een perfecte film om het echte kerstgevoel al een beetje naar boven te halen. Vanaf aankomende donderdag draait hij in de bioscoop en ook ik heb alvast een datum geprikt!

Bekijk hieronder de trailer:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2ktuvx9hrMw]

Bron trailer

Het plannen van een uitje richting de kerstmarkten!

De herfst is natuurlijk nog niet voorbij, toch zijn de winkels volop in teken van de kerst. De kerstmarkten komen er weer aan en ik kan niet wachten om hier heen te gaan. Ik ben al in Londen geweest wat echt geweldig is rond kerst en natuurlijk ook Valkenburg maar dit jaar lijkt het mij heel leuk om een keer richting Duitsland te gaan. Tijd om deze maand volop research te doen opzoek naar een leuke bestemming.


Kerst shoppen 

Nu zul je vast denken dat kerst en herfst bij mij behoorlijk door elkaar lopen en dat klopt ook. Met mijn ene kant zit ik nog bij de pumpkin spice en bij de andere kant zit ik al in de kerstversiering. De tuincentra’s zijn ieder geval al wel heelmaal kerstproof en daarom kan een bezoekje ervan zeker niet uitblijven. Op het lijstje staat een bezoekje aan Oosterik in Duitsland wat ik van vele hoor dat het echt de moeite waard is om te bezoeken rondom kerst en natuurlijk de Intratuin die lekker dicht in de buurt zit waar de kerstafdeling ook opgebouwd staat. Ik vind het altijd gezellig om hier een uitje van te maken en ook al heb ik genoeg versiering in huis, je komt altijd wel wat leuks tegen of inspiratie!

Bron afbeeldingBron afbeelding

Heb jij nog leuke dingen op de planning waar je naar uit kijkt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 30 oktober 2018 / 21:10

  Kerstshoppen! Jaa heel graag en wel nu gelijk haha. Heerlijk om al die lichtjes en versieringen al in de winkel te zien liggen. Heel veel succes met je rijbewijs!

 2. 30 oktober 2018 / 11:57

  Kerst shoppen is altijd heerlijk! The nutcracker wil ik ook nog graag zien, en wat goed dat je je rijbewijs gaat halen! Ik heb de mijne inmiddels bijna drie jaar en kan me haast niet meer indenken zonder te moeten haha.

 3. 30 oktober 2018 / 11:39

  Wat goed dat je voor je rijbewijs gaat. Ik kan me niet meer voorstellen dat ik die ook lange tijd niet heb gehad. Succes! De film Nutcracker lijkt me ook leuk, misschien dat ik daar nog met mijn mama heen kan.

 4. 30 oktober 2018 / 10:53

  Wat een positief lijstje, ik wil zelf zeker eens pompoenen gaan rapen, nog nooit gedaan!
  Succes met je rijbewijs!

 5. 30 oktober 2018 / 10:05

  Wat super tof! En veel succes met je rijbewijs behalen. Ik vond het ook niet heel nodig maar nu ik het heb is altijd wel handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram