Tip – Xenos High Tea

Tip – Xenos High Tea

Ik heb een hele leuk tip voor jullie, namelijk High Tea van Bedford’s tekoop bij de Xenos. Een lange tijd terug verkochten ze bij de Xenos al super schattige cupcake tea en nu komen met weer iets leuks, wat ik er persoonlijk echt super schattig uit vind zien…

Keuze uit diverse smaken maar ik ben gegaan voor de Moroccan Mint en de Chai Tea. Ik heb een paar impressie foto’s gemaakt van de thee om jullie ook even verliefd te laten maken op deze super schattige verpakking. Let vooral ook op het uitgesneden kop en schotel boven in.

De thee zit in een aparte zak in het doosje en bevat 10 piramide thee zakjes! De Moroccan Mint is een groene thee met munt en kaneel. Persoonlijk vind ik dat super lekker.

De Chai Tea ook wel bekend bij de Starbucks bevat Zwarte thee, Kaneel, Gember en Cardamom.


De smaken van de thee ruiken ontzettend goed naar de smaken die op de doos staan, ik ben benieuwd of deze ook daadwerkelijk net zo proeven, want dat vond ik best tegen vallen met de cupcake tea.  Iedergeval hoef je het voor de kosten niet te laten liggen, de doosjes kosten per stuk 1 Euro!

Kijk ook even bij mijn zus van Lipstickkiss, zei kocht ook een paar smaken en plaats hierover op haar blog! 

Wat vind jij van deze High Tea van de Xenos?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram