TIP Workshop herfstkrans maken met droogbloemen!

TIP Workshop herfstkrans maken met droogbloemen!

Op zoek naar een leuke activiteit deze herfst om samen je vriend/vriendin je moeder of je zus te gaan doen? Dan wil ik je graag deze leuke tip meegeven om een workshop te volgen waarbij je een herfstkrans gaat maken met prachtige droogbloemen.Mijn lieve vriendinnetje en oprichtster van Pimpinella organiseert namelijk op 13 november een hele leuk workshop waarbij je een prachtige krans gaat maken. Niet alleen ga je aan de slag met het maken van een mooie krans van droogbloemen, ook leer je de technieken zelf en krijg je meer kennis over de natuur en bloemen. Als leuke extra krijg je ook nog een leuk receptje om je eigen thee te maken met natuurlijke ingrediënten. Klinkt als een gezellige uitje niet?

Benieuwd naar meer informatie en wil je je aanmelden voor de workshop herfstkrans maken? Neem dan even een kijkje op de website van Pimpinella. Let wel op, er zijn maar een aantal plekken beschikbaar, vol = vol!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram