Tip – Vergeet niet de Essence Adventskalander!

Tip – Vergeet niet de Essence Adventskalander!

 essence1 Even een update voor essence lovers, je kunt namelijk nog steeds elke dag kans maken op een leuke prijs via de essence adventskalender…

Ik krijg veel vragen over hoe het precies werkt en dat leg ik graag nog even uit. Het is namelijk best simpel en leuk om iedere dag weer opnieuw te doen!

Via de website van essence kun je meedoen aan de adventskalander. Je klikt op de datum van de dag (vandaag dus 18) en vervolgens krijg je een vraag. Wanneer je deze goed beantwoord moet je je gegevens invullen en hoor je vanzelf als je iets gewonnen hebt!.

essence2Het is allemaal gratis en maar een paar minuten werk. Wie weet win jij wel een leuke prijs van essence en een gokje wagen kan natuurlijk geen kwaad!  Ohja Als klap op de vuurpijl wordt op de laatste adventskalenderdag – 24 decembereen superhoofdprijs verloot: een winkelwagen die tot de rand toe gevuld is met maar liefst 750 essence producten!

essence3 Doe daarom snel mee aan de essence adventskalender!

Klik hier om naar de kalander te gaan

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram