TIP | Stijlvolle Rosé jar van Xenos

TIP | Stijlvolle Rosé jar van Xenos

Een tijdje geleden bracht ik een bezoekje aan de Xenos en werd ik echt verrast door een winkel vol met leuke items. Ik nam een aantal dingetjes mee naar huis voor de kerst en zo ook dit item wat ik met jullie wil delen.

Het gaat namelijk om een hele leuke mason jar met een winterse print en een koper kleurige deksel. Ik was direct verliefd en vond dit wel een item wat ideaal past bij de feestdagen en bij oud&nieuw.

04

De Jar is van glas en heeft een soort van winterse print erop wat ik zelf echt super leuk vind staan. Daarnaast heeft hij een koper kleurige deksel en een zwart/wit rietje dat vrij stevig is. Je kunt de deksel en het rietje van elkaar losmaken!

02

03

Hoe leuk is het om deze beker te vullen met een lekker drankje en te gebruiken op oudjaarsdag? Of vullen met lekkere warme chocolade melk! Daarnaast is hij trouwens ook wel heel leuk om te gebruiken als decoratie!

01

De prijs weet ik niet meer precies maar ik dacht dat hij €1,99 kost!

Wat vind jij van deze jar?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

  1. 26 december 2015 / 12:13

    Ik vind trouwens wel echt dat dat rietje en het rose goud de jar helemaal afmaakt! Ik heb de jars van Xenos van een paar jaar geleden met zilveren deksel en die zijn ook heel mooi, maar daar gebruik ik tegenwoordig al andere rietjes in omdat die rietjes op een gegeven moment met geen mogelijkheid meer schoon te krijgen zijn (en geel/oranje/roos uitslaan van de smoothies). Ik denk dat ik er nog een paar erbij ophaal, gewoon omdat ze leuk zijn om in je kast te hebben staan! En natuurlijk mega handig, want ik drink er nog steeds erg graag smoothies uit.

  2. 25 december 2015 / 10:28

    Hij is echt leuk! De Hema heeft er ook een, daar heb ik hem van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram