Tip – Papieren rietjes bij Xenos!

Tip – Papieren rietjes bij Xenos!

1Action is een leuke winkel maar de Xenos kan er ook wat van. Heel regelmatig neem ik daar een kijkje en afgelopen vrijdag deed ik dat ook samen met mijn zus en kwamen daar de onwijs leuke papieren rietjes tegen om je drankjes, je smoothies nog lekkerder te maken…

Ik zie ze regelmatig voorbij komen als ik opzoek ben naar leuke inspiratie en elke keer dacht ik, ‘die zijn leuk’. Nu had ik vorige week al een set via Ebay gekocht wat nog lang niet binnen is dus ik was heel blij toen ik ze ook gewoon tegen kwam in de Xenos. Ik nam ze mee naar huis om aan jullie te laten zien.

2Het gaat om een set met 24 rietjes, er zitten in het pakje 4 verschillende soorten zoals je op de foto’s kunt zien. Vooral de roze vind ik heel tof en de sterretjes zijn natuurlijk heel erg leuk voor de kerstdagen.

3Rietjes heb ik altijd al leuk gevonden en helemaal in de zomer vind ik het zo opfleuren en eigenlijk veel leuker om een drankje mee op te drinken.

4

5Het lukt mij niet om een heel artikel te schrijven over een set met rietjes maar ik denk dat de foto’s wel genoeg zeggen hoe leuk ze zijn voor in je drankje!

9De set met rietjes kost €1,99

Wat vind jij van deze schattige papieren rietjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram