Tip: OPI lakjes by Nicole bij Wibra!

Tip: OPI lakjes by Nicole bij Wibra!

o1Begin van de week zag ik in de folder van de Wibra dat ze Nicole by OPI nagellakjes verkochten. Super leuk dacht ik zo en helemaal toen ik de prijs zag.

Ik ben naar de Wibra gegaan en kwam daar de bak met nagellakjes tegen. Helaas was er niet zo heel veel keuze qua kleuren, maar toch nam ik twee lakjes mee die mij wel interessant leken. Vandaag laat ik je ze graag zien!

PicMonkey Collage

Het gaat om een lekker roze zomers kleurtje en een lakje met vitamine om de nagels te versterken.

Nicole By OPI – City Pretty Rose 

City Pretty Rose is een heerlijk lakje voor de zomer. Lekker opvallend roze en heel intens qua dekking. Hieronder op de foto draag ik twee laagjes van deze geweldige roze kleur. Hij brengt mooi gelijk aan zonder strepen en droogt lekker snel op. o2

Nicole By OPI – Vitamin Plus 

Vitamin Plus is geen kleurtje maar een verzorging voor je nagels. Heb je nagels die snel afbreken dan kan deze lak je misschien helpen. Het versterkt je nagels namelijk en daarnaast geeft het ook nog is een extra verzorging. De  nagellak breng je aan op je nagels zonder iets erop zodat het goed zijn werk kan doen of als base coat onder een kleurtje. Het fijne aan de nagellak is dat hij heel snel opdroogt!

o3

o4

Verkrijgbaar bij de Wibra voor €2,87 per stuk

Wat vind jij van deze aanbieding van Wibra? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram