Tip – Oorbellen voor €1,99

Tip – Oorbellen voor €1,99

1

Ik heb er al eens eerder een artikel over geschreven, de goedkope en onwijs leuke sieraden die je kunt scoren bij de Kijkshop. Nu kom ik er alleen als ik opzoek ben naar iets wat ik nodig ben en waarvan ik denk dat ik het bij de Kijkshop wel kan krijgen, en elke keer denk ik weer: Ohja, ze hebben hier zulke leuke sieraden…

Nu liep ik weer langs het grote schap en zag ik dat alle sieraden nu €1,99 per stuk kosten. Koopje dus! Helaas had ik geen zeeën aan tijd dus kon ik maar even een blik werpen.  Ik zag ongelooflijk veel leuks hangen, kettingen, armbandjes, ringen en noem maar op. Vanwege de tijd nam ik 2 paar oorbellen meer naar huis die ik echt super leuk vind, maar ik heb genoeg redenen om binnenkort weer even terug te gaan voor de rest.

2

Ik kocht allereerst deze set met zwarte hartjes oorbellen. Het leuke aan deze oorbellen vind ik dat ze zwart met goud zijn en dat ze ook nog is lekker speels eruit zien. Ze zijn lekker groot waardoor ze opvallen en voor €1,99 echt een koopje.

3

Daarnaast kocht ik nog deze mooie ronde oorbellen met een goud patroontje erop. Het is een beetje een steen patroon en wanneer je ze in je oren draagt valt de nep heid helemaal niet op. Ze zien er mooi subtiel uit en glinsteren lekker.

4

De hartjes oorbellen kosten normaal €12,99 en de gouden oorbellen normaal €11,99. Nu heb ik 2 paar oorbellen voor €4,- wat natuurlijk zeker niet verkeerd is. De vorige keer kocht ik ook al een aantal leuke dingen. Benieuwd? Klik dan hier.

Ben jij wel is bij de Kijkshop geweest voor sieraden?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram