Tip: Ontwerp je eigen Lookbook

Tip: Ontwerp je eigen Lookbook

Altijd leuk, het creëren van prachtige collages met plaatjes die helemaal jouw’n stijl zijn. In de tijd dat ik op het modelyceum zat, was je vaak bezig met het maken van mode collegas en ondanks dat dit heel simpel werk is, waren dit wel de leukste dingen om te toen.

Ook online kun je collages maken en aangezien ik toch best wat uurtjes doorbreng achter mijn laptop komt dat goed uit. www.polyvore.nl is zo’n site waar je helemaal los kunt gaan.  Keuze uit super veel verschillende fashion items, achtergronden, teksten en nog veel meer is het voor de fashion creabea de ideale plek om te lekker creatief bezig te zijn.

 

Ik ken de site al een behoorlijke tijd, ik weet nog dat ik het gebruikte om leuke voorkantjes te maken voor verslagen die ik op school moest maken. Verslagen die helemaal niks met fashion te maken hadden vond ik geweldig om lekker op te fleuren met mooie collages.

Ook nu ben ik weer even bezig gegaan en heb ik de volgende gemaakt, kijk mee…

Wat vind jij ? Was je al bekend met Polyvore?

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram