Tip | Een nieuwe batterij doet wonderen + Mijn favoriete Apps!

Tip | Een nieuwe batterij doet wonderen + Mijn favoriete Apps!

Het is dat ik nu een nieuwe telefoon heb maar de oplossing om je telefoon weer als nieuw te maken zit heb in de batterij! Ik ben een enorme liefhebber van mijn mobiele telefoon en ik merk dat ik het lastig vind om deze weg te leggen.

Even snel een blik werpen op Instagram, over mijn Twitter heen scrollen en natuurlijk mijn mail kijken. Mijn telefoon pakken is ieder geval het eerste wat ik doe als ik s’ochtend wakker word. Helaas neemt je telefoon ook in de loop der tijd af en is het eerste wat minder wordt vaak de batterij.

gsmbatterij

(bron foto: Unsplash)

Dit zag ik ook gebeuren met mijn iPhone 4 (ja ik weet het, lekker ouderwets!)  Ondanks dat ik mijn telefoon 24/7 bij mij heb geef ik niks om het type. Ik ben blij als je kan internetten, social media kunt checken en Appen maar of ik nu de nieuwste of de oudste heb, dat doet mij eigenlijk niks. Ik was dus ook heel blij dat ik de oude iPhone van mijn vriend mocht hebben. Ik gebruikte deze telefoon met plezier tot het moment dat de batterij minder werd.

Nu was daar de oplossing, namelijk een hele nieuwe batterij. Ik dacht dat dit altijd heel lastig was en dat je hierdoor weken lang je telefoon kwijt bent omdat ze ermee bezig gaan, maar dat is helemaal niet zo. Een nieuw batterij koop je namelijk gewoon zelf via internet!

Dan kom je bij het probleem, is je telefoon type misschien te oud? Nee! Voor bijna alle toestelen is er een nieuwe batterij te vinden zoals de nieuwe iPhone modellen, iPads, HTC telefoons, maar ook oudere modellen van Samsung Galaxy bijvoorbeeld de S3 of S4 mini. En zelf voor de bijna ‘antieke’ iPhone 4, is er gewoon een nieuwe batterij. Hoe handig is dat? Je telefoon is direct weer herboren en werkte weer precies zoals die in het begin deed.

gsmbatterij2

Toch een nieuwe telefoon? Ja! Ik heb een nieuwe telefoon sinds kort en dat is omdat ik na heel wat twijfelen eindelijk besloten heb een abonnement te nemen. Ik heb mijn telefoon altijd bij mij en het maken van foto’s ermee doe ik ook graag. Nu was de kwaliteit van de foto’s op iPhone 4 niet heelmaal top en heb ik besloten een abbo te nemen met een nieuwe Samsung Galaxy. Maar mocht deze telefoon in de loop van tijd ook minder worden en gaat de batterij achteruit, dan ga ik niet direct opzoek naar een hele nieuwe, nee ik vervang de batterij!

Mijn favoriete Apps op dit moment!

Nu ben ik zeker niet de enige die continu met een mobiel in de handen loopt en de Apps erop heeft staan. Ik ben altijd benieuwd welke Apps leuk zijn om te hebben en ik loop regelmatig weer even door de Play Store opzoek naar nieuwe ook dit natuurlijk ten koste van de accu aangezien Apps ontzettend veel batterij eten. Hieronder deel ik je mijn favoriete op dit moment!

 • The Moron Test

Mijn zus kwam vorige week met deze App en sindsdien ben ik er gewoon aan verslaafd. Het is echt een heel leuk (best wel irritant ook) spelletje/test waarbij je heel goed je koppie erbij moet houden. Ik zelf kan het totaal niet en doe het dan ook ontzettend vaak om beter te worden. Het is moeilijk om te stoppen!

 • Pinterest

Naast het pinnen op mijn iMac vind ik het ook heel fijn om lekker op mijn telefoon te scrollen opzoek naar inspiratie. Ik vind Pinterest echt geweldig en hier kan ik helemaal in verdwaald raken. Als ik ergens moet wachten of even tijd heb, dan scrol ik lekker door de prikborden heen en kom ik de leukste inspiratie tegen. Het was 1 van de eerste Apps die ik op mijn telefoon had gezet en nog dagelijks open ik hem!

apps
(Bron Google Play Store)
 • Aviary

Qua fotobewerking gebruik ik de App Aviary. In deze App kan je heel uitgebreid foto’s bewerken voor je ze bijvoorbeeld op je Instagram, Twitter of Facebook zet. Ik vind vooral de functie om foto’s nog lichter te maken heel handig.

 • Snapchat

Met Snapchat heb ik een haat/liefde relatie. Het ene moment ben ik er helemaal dol op en het andere moment ben ik de App zelfs helemaal vergeten. Op dit moment ben ik er weer dol op en plaats ik regelmatig foto’s (Volg jij mij al? Username Fablouise.nl) Ik vind de filters zo ontzettend grappig en echt bijzonder hoe het kan. Ik kan samen met mijn moeder altijd heel erg lachen om de filters met stemvervorming!

 • Douglas

Als beauty liefhebber kan het ook niet anders dan een beauty App op je telefoon. Ik vind het heel handig om de Douglas App op mijn telefoon te hebben omdat je daar gemakkelijk en snel kunt zien welke producten nieuw zijn in de webshop. Ik wil graag LE producten en deze zijn altijd erg lastig om te krijgen, voor je het weet zijn ze namelijk alweer uitverkocht. Via de App kan ik altijd even snel checken of de collectie toevallig al erop staat en bestellen maar!

gsmbatterij3

Wat is jouw favoriete App? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 5 februari 2017 / 22:10

  Wat een fijne apps! En ook een goede tip van die batterij! Ik had bij mijn vorige telefoon ook de batterij laten vervangen en dat scheelde zo veel

 2. 5 februari 2017 / 13:40

  Haha ik heb dat met snapchat ook dan doe ik weken niks mee en zo weer elke dag echt grappig

 3. 5 februari 2017 / 09:45

  Leuk om te zien! Ik vind je telefoonhoesje gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram