TIP: Kerst make-up tips bij HEMA

hema

Met de feestdagen in aantocht bereiden vrouwen zich hierop voor door naast een kerst outfit de juiste passende make-up te kiezen. Wat is er nu makkelijker als je daarbij geholpen kunt worden door een visagiste van HEMA?

Speciaal daarom op 20, 21 en 22 december as. zijn in meerdere HEMA filialen visagisten aanwezig om te inspireren en adviseren, hoe handig is dat?

HEMA biedt voor de feestdagen een uitgebreid cosmetica assortiment aan. Iedereen wil er met Kerst graag stralend uit zien, en dan is een professioneel advies altijd welkom. Daarom geven in meerdere HEMA filialen visagisten slimme tips en vakkundige adviezen over make-up voor een feestje. Op deze manier kan iedereen op een makkelijke manier kennis maken met het HEMA cosmetica assortiment.

Waar en wanneer
In meerdere HEMA filialen geven visagisten tips en adviezen. Kijk voor de hele lijst van alle deelnemende HEMA filialen en de tijden is te vinden op hema.nl/cosmeticaevent.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram