Tip: Het Ibiza Ushuaïa Beach Hotel

Tip: Het Ibiza Ushuaïa Beach Hotel

Een tijdje geleden alweer schreef ik een artikel over een droomvakantie naar Ibiza, want wat lijkt het mij geweldig om een keertje daar een vakantie door te brengen.

Nu is er nog een reden om een keer een vakantie naar Ibiza te boeken want je vind daar het Ushuaïa Beach Hotel. En ben jij een lucky person en heb jij een reis naar Ibiza geboekt of ga je er binnenkort heen, dan is dit een hele toffe tip!

ibiza3Ushuaïa Beach Hotel is een nieuw concept wat Ibiza heeft veranderd. Het is namelijk de plek waar de beste en meest exclusieve feestjes overdag worden gegeven in een moderne designer omgeven met allerlei comfort, luxe en een VIP service langs een van Ibiza’s mooiste stranden. En als je natuurlijk op Ibiza bent dan heb je wel zin in een feestje, toch? Het Ushuaïa Beach Hotel bestaat uit twee aangrenzende vestigingen: The Ushuaïa Club, met een spectaculair podium aan het zwembad, en The Ushuaïa Tower 2013 ,met het beste uitzicht op de zee en de mooiste stranden in de omgeving met een The Fashion Victim Suite , een fashioable kamer om van te dromen met een prachtig rond bed luxe all over the top!

In 2013 werd het hotel voor het tweede jaar op rij geselecteerd als Best Hotel Club van het jaar en er volgde meer prijzen.

The Best of Ushuaïa Ibiza Beach Hotel 2013 from Ushuaïa Ibiza Beach Hotel on Vimeo.

Vier jaar lang trendsetten in de afgelopen zomers, heeft Ushuaïa Ibiza Beach Hotel de beste outdoor feesten op het eiland georganiseerd. Yann Pissenem, een zakenman met meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van nachtelijke recreatie en evenementen, is al die tijd verantwoordelijk voor de artistieke kant van het Ushuaïa project, en heeft enkele van de beste dj’s van de huidige scene gefeatured, waaronder David Guetta, Sebastian Ingrosso, Axwell, Fatboy Slim, Avicii, Usher, Pete Tong en Uner.

ibiza2Om het nieuwe seizoen in te wijden heeft het hotel de line-up voor de openingsfeesten aangekondigd die belooft te verrassen met een spectaculair programma met muziek en visuele voorstellingen in het hart van de meest indrukwekkende plek op het eiland. Als aftrap van het vierde seizoen zal het programma voor het openingsfeest bestaan uit optreden van beroemde internationale dj’s.  Als gast kun je een combinatie vol energie, schitterend vuurwerk, prachtige licht shows, verbazingwekkende acrobatiek en choreografieën verwachten. Kortom de avond van je leven!

ibiza45

Bron fotografie: www.ushuaiabeachhotel.com

Heb jij een vakantie plek waar je heel graag heen zou willen? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram