Tip – Esprit online shop

Tip – Esprit online shop


Sinds kort hebben wij in de stad een Esprit winkel en ik vind het heerlijk om af en toe even binnen te stappen en te snuffelen tussen de kleding en de accessories. De laatste paar dat ik er binnen ben geweest keer kwam ik  weer thuis met wat spulletjes die ik met liefde draag.

Naast de winkels in diverse steden heeft Esprit ook een Online shop. Online shoppen is echt iets van nu. Hoe heerlijk is het om vanaf je luie (tuin)stoel je spulletjes voor je aankomende vakantie te kopen, bij je favoriete winkel? Wat ook nog is bij je deur wordt geleverd? Ik vind het ieder geval erg top en super relax. En wat nog mooier is, in de online shop worden de meeste collecties aangeboden en ook nog is gratis verzending en retour, wat wil je nog meer!

Esprit zelf vind ik een top merk. Het is betaalbaar, het ziet er mooi uit en ik ben erg tevreden over de kwaliteit. Als je van de kleding van Esprit houd, dan vind je uit mijn ervaring altijd wat je zoekt.

Ik heb al even lekker rond zitten kijken op de site en ik kwam van alles tegen. Helemaal op de SALE pagina is het moeilijk om de verleiding te weerstaan.
Ik heb een paar zomerse artikelen op een rijtje gezet die ik met jullie moet delen, dus dames kijk mee!

Satijn vind ik echt super mooi staan, helemaal deze tops, en die in het licht roze is het helemaal. Dat voor maar 13,90 EUR, ik ben verkocht!!

Een blauwe bikini vind ik zelf erg mooi, helaas staat het mij niet zo maar de paarse kleur al iets meer en deze is leuk met zijn bloemetjes bandje!

Simpele boho jurkjes voor op het strand spreken mijn ontzettend aan. Ik hoef daarom over de Beige kleur niet 2 keer te denken. I love it!!

 

Tassen, tassen en nog meer tassen. Een vrouw kan niet genoeg tassen hebben en dat geldt ook voor op het strand!

Dus ben je nog op zoek naar een leuke zomertas, een jurkje, of naar een bikini die je nog nergens hebt kunnen vinden? Neem dan een kijkje op de Sale pagina van de webshop. Of beter nog, neem een kijkje in de hele webshop van Esprit, vol mooie spullen en wie weet zit er voor jou ook nog wat tussen!

Ben jij bekend met Esprit? Wat vind je van het merk? Draag je kleding van Esprit?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram