Tip – Deze Deodorant roller is geweldig!!

Tip – Deze Deodorant roller is geweldig!!

Ik ben al een aantal jaren opzoek naar die ene goede deodorant. Er is geen 1 die niet het beste beloofd, maar zodra ik hem dan aanschaf en hem met volle moed ga gebruiken, raak ik al snel teleurgesteld. In al die jaren heb ik nog nooit dé perfecte deodorant gevonden… of nu toch wel?

En jawel, het is mij gelukt. Voor alle dames die het zelfde probleem hebben als dat ik had, let dan goed op. Ik heb de deo roller gevonden die echt werkt.

Je hebt hem in 3 soorten:

  • Activelle Anti- perspirant Invisible – 97 %Bescherming tegen witte vlekken
  • Activelle Anti- perspirant Pure Care – 90 % Gladde en zijdezachte oksels
  • Activelle Anti- perspirant Sensitive – 94 % Kalmerend gevoel na het scheren –  Geschikt voor de gevoelige huid

Zelf heb ik de Active Anti- perspirant Pure Care, de roze variant. Wat zo ideaal is, dat de geur erg zacht en neutraal is. Zo heb je niet het idee dat je een chemische geur onder je arm smeert boven op de onaangenaamde geur.

In de deo zelf zitten verzorgende ingrediënten die de huid ook nog is goed verzorgen en lekker zacht maken. Hij beschermt tegen vocht, maar droogt de huid niet uit. En natuurlijk het belangrijkste, je hoeft echt niet de hele dag door te roller, hij zorgt echt voor een lange bescherming.

Ik ben verkocht en hij heeft vast plekje in mijn tas gekregen. Geen grote bussen meer of allerlei dure merken.

De kosten zijn ook nog is heerlijk, speciaal als zomerprijs heb je hem al voor €2,75. Buiten de zomer om in huis verkrijgbaar voor €6,95.

Heb jij problemen met het zoeken naar een goedwerkende deo?
Heb jij een favoriete goedwerkende deo? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram