Tip – De Fashionista’s Make-up Special by Nikkie Tutorials!

Tip – De Fashionista’s Make-up Special by Nikkie Tutorials!

n1

Beauty liefhebbers opgelet, sinds gisteren is namelijk de Fashionista’s Make-up Special By Nikkie Tutorials verkrijgbaar en het is echt een aanrader om te hebben!

Het magazine staat namelijk vol met 23 super handige en onwijs leuke tutorials met een duidelijk stappenplan in tekst en beeld om mooie lookt te maken, maar ook basis techniek en handige weetjes rondom make-up! Het magazine bestaat uit maar liefst 90 bladzijden en is van begin tot eind een heerlijk blad om door te bladeren en om mee aan de slag te gaan.

n2Van perfecte berry lips tot een prachtige smokey eyes. Hoe ga je aan de slag met nepwimpers en hoe maak je perfecte brows. Je kunt het allemaal vinden in het geweldige blad!

n3Er is ook nog is een leuke extra voor Ipad gebruikers, vanaf nu kun je ook de app donwloaden met daarin elke tutorial op video. De app is te downloaden in de Apple store, je krijgt de eerste 2 tutorials gratig, voor alle tutorials betaal je €0,89.

Verkrijgbaar in de winkels voor €4,95 en online bij tijdschrift365.nl zonder verzendkosten.

Wat vind jij van deze Beauty special?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram