Tip – Capsule de Créme Sephora

Tip – Capsule de Créme Sephora

Ik wil jullie even wat leuks laten zien van de Sephora. Als je mij een beetje kent weet je dat ik dol ben op douche zepen, geuren en noem maar op…

Het liefst heb ik van elke favoriete geur een grote fles vol om toch elke douche buurt een andere geur te kunnen gebruiken. Gister liep ik door de Sephora en zag ik een paar grote bakken vol met hele leuke capsules van verschillende geuren.

Als cadeautje van mijn zus mocht ik 3 lekkere geuren uitkiezen om is te gaan proberen. En natuurlijk deed ik dat!

Ik koos voor de geuren: 

  • Cotton Flower
  • Green Tea
  • Orange Blossom
Elke capsule bevat een kleine hoeveelheid aan douchegel precies genoeg om te gebruiken bij 1 douche buurt.

Zelf vind ik het concept erg leuk, omdat je op deze manier verschillende geuren kunt proberen en kunt ontdekken welke geur je het lekkerste vind om bijvoorbeeld een grotere fles te kopen. Of natuurlijk hartstikke leuk om cadeau te doen aan iemand!

De capsules kosten 0,90 EUR per stuk en zijn er in heel veel geuren verkrijgbaar in de Sephora!

Wat vind jij ? Ken je ze al?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram