TIP ♥ Disney Pyjama broek bij Action!

TIP ♥  Disney Pyjama broek bij Action!

disneyBegin van de week kwam mijn zus bij de Action super leuke pyjama broeken tegen van Disney. Nu ben ik echt een ontzettende liefhebber van Disney en moest ik er eentje halen.

In het schap lagen verschillende varianten. Zo had je leuke broeken van Bambi (die ik het liefste wou hebben) en Minnie Mouse. Ook lagen er nog meer pyjama stukken van Tweety en andere bekende figuren. Van elke soort waren er verschillende kleuren verkrijgbaar, zo was de Bambi variant er in het wit en in licht blauw.

disney2

Ik was er al snel uit en nam dezelfde mee als mijn zus. De witte broek met de Bambi print. Nu heb ik een pyjama van Bambi gekocht bij de Primark maar door het wassen is die helaas ontzettend faal geworden en ook nog is te kort. Het was dus ook zeker noodzakelijk om eentje mee te nemen. Kuch!

De broeken gaan helaas wel als warme broodjes over de toonbank, er waren nog maar een paar maten verkrijgbaar. De broek zelf is lekker van katoen en zit heerlijk. Een ideale broek om eind van de dag lekker mee door huis te lopen en natuurlijk met de koude dagen erin te slapen.

disney3

Verkrijgbaar bij Action in diverse soorten voor €4,99 per stuk

Ben jij ook zo dol op Disney? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram