‘Tiktok made me buy it’ Tiktok Legging

‘Tiktok made me buy it’ Tiktok Legging

Mijn haat-liefde relatie met social media is groot en dat is eigenlijk vanaf het begin af aan al zo geweest. Op werkgebied heb je in een klik de hele wereld in handbereik, maar op persoonlijk vlak breekt het toch wel langzaam stukjes bij je af. Toch?

Op social media kom je veel tegen wat een wereld spiegelt die perfect lijkt. Filters die alles nog mooier maken, foto’s die volop in scene worden gezet, spullen die iedereen wel wenst te hebben en lichamen waar je u tegen zegt.De ociale media die ik zelf het meest gebruik is Instagram en ik ben er ook ontzettend dankbaar voor dat deze mogelijkheid er is, want heel eerlijk door Instagram heb ik een bereik op kunnen bouwen, mijn bedrijf kunnen laten groeien wat vroeger natuurlijk niet (zo ver) mogelijk was. Ik heb mooie samenwerkingen over de hele wereld en ja, dat is allemaal dankzij het enorme bereik dat je hebt door social media.

En dan heb je Tiktok. Ik heb eigenlijk altijd gezegd dat ik niets met Tiktok te maken wou hebben. Het is afleidend al die filmpjes en heel eerlijk, ik snapte die gekke dansjes ook niet helemaal. Wat is daar nu grappig aan of überhaupt leuk aan om naar te kijken? Toch ging ik mij erin verdiepen omdat mijn doelgroep zich ook bevindt op Tiktok en om mijn bedrijf verder te willen laten groeien moet ik er voor open staan. Tiktok heeft net als Instagram een enorme invloed op ons koopgedrag, want wat we krijgen te zien is 99% helemaal geweldig en willen we zelf natuurlijk ook. Ik nam de proef op de som door een product die ik wel 100 keer voorbij zag komen, de zogenaamde Tiktok legging. Het is natuurlijk tegenwoordig een van de schoonheid idealen om de perfecte billen te hebben. Of je hebt geluk en bent ermee geboren, of je gaat vanaf je 13e al volop in de sportschool staan te squatten om erbij te horen. Gek eigenlijk.

Ieder geval ik werd natuurlijk ook enorm benieuwd naar deze legging want als je dus vrijwel geen ‘volle’ billen hebt, kun je toch een beetje de wereld voor de gek houden met een paar mooie rondingen? Want daar gaat het uiteindelijk veel om op social media, voor de gek houden! Ik ben niet geboren met een paar goede ronde billen en ook al ben ik veel in de sportschool te vinden, het gaat allemaal niet zo snel. Perfect om de Tiktok legging te proberen want het is ze gelukt, ‘Tiktok made me buy it’.


Bron Afbeelding

De Tiktok legging is gemakkelijk te bestellen want op Bol.com kun je ze vinden maar ook Alieexpress biedt ze aan. Op verschillende websites las ik al artikelen hoe goed deze legging moest zijn om je billen te vormen en dat ze ook nog is goed zijn voor het sporten want daar draait het uiteindelijk allemaal om toch? Diep in de buidel hoef je niet te gaan voor deze legging want met scherpe kortingen betaal je minder dan €20,- voor een zwarte kleur. De prijs die ik heb betaald voor de grijze legging via Bol.com was zelfs €11,-.

Kortom hij kwam binnen en ik hoopte jullie natuurlijk ook blij te maken dat Tiktok mij de beste koop heeft doen maken maar dat viel helaas vies tegen. De kwaliteit van deze legging is om je huilen. Je kan het eerder een pyjama noemen want de stof is zo dun en zacht dat het daar eerder aan doet denken. Ik heb de kleinste maat genomen en bij de reacties las ik overal dat de legging heel klein uitviel. Ook dat valt tegen want het slobberde door de dunne zacht stof los langs mijn benen en bovenaan bij de boord zat een vrij los elastiek en sloot niet aan.

Het draaide natuurlijk vooral om de manier van stikken bij het gedeelte van de billen. Dit is op een manier gedaan dat je billen voller, gelift en dus groter lijken. Deze manier van stikken zou zeker kunnen werken maar hou er wel rekening mee dat je dan al wel heel strak in de legging moet zitten want anders ga je zit zo erg zien als je het aan hebt en dat is natuurlijk geen gezicht.

Ik heb enorm gelachen om de pas sessie met deze Tiktok legging, ik had natuurlijk hele hoge verwachtingen maar wat is het een miskoop. Bij mij leek het alsof ik 3 billen had door het opgehoopte stof in het midden, geen gezicht en te erg voor een foto. Het printje zelf was ook wel heftig, als je er te lang naar kijkt dan begint het echt wel een beetje te draaien. Geen model, geen kwaliteit en geen mooi ronde volle billen voor mij. Lang verhaal kort, ik ben er ingetrapt!

Als je echt als sporter een goede legging wilt dragen dan moet je dit niet doen en ook zeker niet vanwege het materiaal. Dan kan je beter niks aan doen!Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 14 oktober 2021 / 16:49

    haha och.. meid! nou jammer dat de legging niet zo staat als dat je verwachtte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram