Thee tip bij de Action

Thee tip bij de Action

1

Thee liefhebbers opgelet, ik heb een hele leuke budget tip voor jullie van de Action. Afgelopen vrijdag liep ik even door de action en mijn oog viel op deze theepot…

Deze theepot is zo ontzettend budget en leuk om je hebben, het is namelijk een pot waar je verse thee in kunt doen en er gaat natuurlijk niks boven verse thee!

2

Natuurlijk niet de beste kwaliteit, maar hey? Meer dan er thee in doen hoef je er niet mee te doen dus waarom ook niet.

De theepot heeft een buisje in het midden met allemaal kleine gaatjes, in dit buisje doe je de verse thee en laat je in het warme water wat je in de pot doet even trekken.

3

Verse thee kun je in diverse winkels kopen, bij de Tuinen of een GW winkel kun je zeker even kijken. Bij ons in de stad heb je een speciaal koffie winkeltje die naast verse koffie ook verse thee verkoopt. Ontzettend veel keuze, dus heb je een soort van koffie/thee winkeltje in je stad daar vind je het waarschijnlijk ook. Er zijn daar zoveel heerlijke soorten die ook nog is goed zijn voor bepaalde dingen, mocht je thee willen kopen met een bepaalde werking dan is de GW winkel of De Tuinen heel handig!

Ik heb zelf nu net 3 heerlijke nieuwe smaken, verze citroen thee om is te proberen en een zak cranberry thee en dat is echt zo heerlijk. Verder natuurlijk een zak met kamille voor de drukke dagen om lekker te ontspannen! De prijs van een zak verse thee ligt tussen de 2 – 5 EUR de zakken die je hier onder ziet zijn 3 EUR per stuk.

4

Een pot thee zetten is natuurlijk veel voordeliger dan elke keer weer een theezakje er bij pakken & het staat ook nog is ontzettend leuk bij je werkplek of op tafel!

Ik ga hem gebruiken bij mijn werkplek, ik werk nu veel thuis voor de site en ik heb niet veel tijd om steeds opnieuw thee te halen waardoor ik het vergeet. De thee in de pot blijft erg goed warm, ik zet hem naast me neer s’ochtends tijdens het werken en ik kan lekker tot de pot leeg is thee drinken!

Nu willen jullie natuurlijk allemaal weten hoe duur hij is, nou voor 2,49 EUR is hij te koop!Wat een koopje toch?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram