THE SATURDAY TAG!

THE SATURDAY TAG!

Op de blog van mijn zus kwam ik de Sunday Tag tegen en deze heb ik even veranderd naar de Saturday Tag. Deze tag heeft allerlei vragen rondom eten en dat is natuurlijk altijd leuk om te beantwoorden.

Benieuwd naar mijn favoriete broodje, keuken en ontbijt? Kijk dan snel verder!

WAT IS JE FAVORIETE ONTBIJT?

Mijn favoriete ontbijt heb ik altijd op zaterdag. Dan gaat mijn vriend naar de bakker om lekkere verse broodjes en croissantjes te halen. Ontbijten vind ik sowieso het lekkerste moment van de dag maar omdat ik doordeweeks niet veel tijd heb om te ontbijten nemen we op de zaterdag altijd lekker lang de tijd.

Verder ben ik dol op havermout pannenkoekjes en deze maak ik z’n 3x per week. Hier mijn receptje!

WAT ZIT ER OP JE LIEVELINGSBROODJE?

Op mijn lievelingsbroodje zit heel simpel kaas een avocado. Heerlijk! Ik vind altijd, hoe simpeler, hoe lekkerder.

WAT IS JE FAVORIETE KOOKBOEK?

Mijn buffetkast in de keuken staat vol kookboeken, ik heb echt een verslaving aan boeken. Elk boek vind ik leuk maar er zijn een paar die echt mijn favoriet zijn. 1 daarvan is het Vintage Tea book van Angel Adoree. Het boek is zo leuk vormgegeven. Ik word er helemaal blij van!

NOOIT MEER ZOET OF NOOIT MEER HARTIG?

Nooit meer hartig. Ik ben echt een groot liefhebber van zoete dingen. Ik zou echt niet zonder chocola in mijn leven kunnen. Althans nu ik dit type denk ik dat ik trouwens ook helemaal geen afstand van kaas kan doen… oh Help!

WELKE KEUKEN (LAND) IS JE FAVORIET?

Dan ga ik voor Italiaans. Ik vind het heerlijk om zelf Italiaans te koken. Verse pastasauzen, pizza of lasagne, hmmmm!

WAT IS JE MEEST ULTIEME GUILTY PLEASURE?

Hier geef ik het zelfde antwoord als van mijn zus, namelijk Kaas en Chocola! Dit zijn toch wel de 2 lekkerste dingen die je in huis kunt hebben. Ik geniet altijd enorm als ik thuis kom van werk met kopje thee of koffie en een blokje chocola. Heerlijk!

THUIS KOKEN OF UIT ETEN GAAN?

Absoluut thuis koken. Thuis koken vind ik heerlijk. Mijn wens voor in ons nieuw huis was een grote keuken met een groot fornuis en oven om lekker in te koken en dat is gelukt. Ik heb een heerlijke keuken waar ik heel wat uurtjes in doorbreng. Ik blader door al mijn kookboeken heen, stel zelf lekkere recepten samen en maak vrijwel iedere dag een uitgebreid gerecht.

WAT IS JE LIEVELINGSRESTAURANT?

Ik heb niet echt een favoriet restaurant maar als ik iets moet kiezen dan ga ik voor een pizzeria waar je natuurlijk Italiaans kunt eten. Maar een restaurantje met lekkere broodjes geitenkaas vind ik trouwens ook echt heerlijk.

WAT MAG NIET ONTBREKEN IN JOUW KEUKEN?

Een grote oven. Ik ben echt zo blij met mijn mega oven omdat je in een oven zowel kunt bereiden. Ik vind het heerlijk om verschillende groentes klaar te maken en te grillen in de oven met bijvoorbeeld geitenkaas. Maar ook lekkere taartjes en brood kan ik erin bereiden en dat is echt super fijn.

WAT LUST JE ECHT NIET?

Ik ben best een moeilijke eter omdat ik heel veel dingen niet eet. Zo ben ik helemaal gestopt met het eten van vlees en eet ik nu al bijna 4 maanden geen vlees meer. Ook vis heb ik nooit lekker gevonden en ligt nooit op mijn bord. Zalm en olijven vind ik echt ontzettend vies en ook qua geur vreselijk.

HET GEKSTE DAT IK OOIT GEGETEN HEB IS…

Gebakken ijs en het was ontzettend smerig. Ik snap niet waarom iemand het bedenkt om ijs in een deegje te doen en vervolgens gaat frituren. Smeriger kan niet.

WAT STAAT ER OP JE FOOD BUCKET LIST?

Een echte English Afternoon tea . Ik ben al een aantal keren in Engeland geweest maar heb nog nooit ergens in een restaurantje een echte Engelse high tea gedaan en dat lijkt mij zo geweldig. In Nederland is dat al leuk maar hoe geweldig zal het zijn in Engeland. Ik kijk erna uit!

Neem de TAG gerust over op je eigen blog!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

  1. Donna
    16 september 2017 / 17:03

    Wat een leuke TAG. Ontbijt is ook mijn favoriet ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram