The Original Make Up Eraser!

The Original Make Up Eraser!

Een tijdje geleden ontving ik een heel spannend pakketje met daarin ‘The Original Make Up Eraser’. Het ‘doekje’ waarmee je gemakkelijk en je gezicht make-up vrij kunt maken!

Nu was ik hier best wel benieuwd naar omdat mijn huid snel geïrriteerd raakt als ik niet de juiste reiniging gebruik. En zelf wanneer je mijn gezicht was met een washandje dan komen de irritaties al tevoorschijn. Ik was dan ook heel nieuwsgierig hoe dit ‘wonderdoekje’ mij ging verrassen! Benieuwd? Kijk snel mee.

m1

De Make Up Eraser is al een tijdje bekend maar is sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland. Je zult hem dan ook vaker tegen komen in de parfumerie.

Je ontvangt het doekje in een transparant met roze gekleurde verpakking met daarop informatie over het product en hoe je deze moet gebruiken.

Wanneer je hem voor de eerste keer gaat gebruiken is het de bedoeling het doekje eerst te wassen in de wasmachine op 40 graden.

m3

Het doekje is lekker knal roze gekleurd en is voorzien van 2 kanten. De ene kant heeft ‘korte’ haartjes en de andere kant is voorzien van wat langere haartjes.

De korte is bedoelt om te gebruiken voor het verwijderen van make-up en met de lange haartjes kun je je gezicht exfoliëren.

m4

Nu moet ik eerst even wachten op mijn volgende kleurenwasje voor ik het product kon testen maar toen ik hem van het droogrekje af kon halen ben ik hem gelijk die avond gaan gebruiken.

Op mijn gezicht een laag foundation, lipstick en mascara. Voor gebruik dien je het doekje goed nat te maken onder de kraan. Ik doe die met lauw/warm water. Je voelt dan al direct hoe zacht het doekje is.

Als het doekje goed nat is haal je het over je gezicht heen en je ziet je make-up er inderdaad er makkelijk af gaan. Daarnaast vind ik zelf dat het ontzettend fijn en zacht aanvoelt op de huid. Het doet mezelf een beetje denken aan een Spa momentje in de badkamer. Vergelijk het gevoel met de zachte warme doekjes die je krijgt bij de chinees voor je handen, deze zijn ook altijd zo fijn!

m5

Mascara blijft altijd een gedoe om van je ogen af te halen en helemaal wanneer je last hebt van een gevoelige huid kan dit soms heel frustrerend zijn. Nu moet ik zeggen dat het niet met 1 veeg verdwenen is maar gaat het op zich wel heel gemakkelijk en pijnloos.

Het doekje kleurt een beetje zwart van de mascara maar dit doekje kan je maar liefst 1000x opnieuw wassen en gebruiken dus daar maak ik mij ook niet druk om!

Als mijn make-up eraf is gebruik ik nog even de kant met de lange haartjes om over mijn gezicht te masseren. Vervolgens smeer ik mijn gezicht in met een een heerlijke crème en voelt het heerlijk schoon en fris aan!

m6

Deze roze doek ligt nu standaard in de badkamer en heeft nu mijn reinigingsproducten van Clinique even opzij gezet. Ik vind het namelijk ontzettend fijn en comfi aanvoelen en daarnaast is het ook nog is heel snel om zo je hele gezicht in 1x te reinigen. Ik heb zelf nog geen irritaties ondervonden en geen gestruggel met ‘moeilijke’ make-up. Kortom ik ben erg tevreden!

De Make Up Eraser is ideaal voor op reis, je hoeft namelijk geen flesjes met reinigingsproducten meer mee te nemen. Daarnaast is het ook veel voordeliger in gebruik, het scheelt een hoop watjes en dure flesjes met reiniger. Ideaal toch?

m

De Make Up Eraser is oa. verkrijgbaar bij Douglas voor €19,95

Heb jij ervaring met dit product?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. 26 februari 2017 / 20:39

  Dit lijkt me echt zo enorm handig! Ik wil er echt graag eentje.

 2. 21 februari 2017 / 17:26

  Dit lijkt mij ook wel erg fijn voor als je op reis gaat

 3. 21 februari 2017 / 17:24

  Hij klinkt op zich wel fijn, maar het lijkt me wel vervelend als het doekje op een gegeven moment bruin of zwart kleurt door je foundation of mascara. Dat ziet er niet zo fris uit lijkt me!

  • 23 februari 2017 / 09:41

   Nee dat is niet fijn, maar je kunt hem gewoon weer in de wasmachine wassen tot 1000x!

 4. 21 februari 2017 / 16:20

  Ik vind het ideaal maar nadat ik het heb gekregen gebruik ik deze doek nooit meer… omdat ik toch best veel eraf moet halen per dag.

 5. 21 februari 2017 / 15:46

  Lijkt me ideaal voor op reis! laat ik nou donderdag op reis gaan.. dan was het dit super handig geweest! Momenteel gebruik ik gewoon watjes en micellair water

  • 21 februari 2017 / 16:22

   Jaa voor op reis is die echt ideaal. Neemt totaal geen ruimte in beslag en geen gedoe met flesjes! Fijne Vakantie!!

 6. 21 februari 2017 / 11:34

  Heel mooi maar bij een andere winkel zijn ze maar een paar eurocenten….. 😉

  • 21 februari 2017 / 15:15

   Ja er zullen altijd wel ‘goedkopere’ dupes zijn maar of de kwaliteit dan ook echt meegaat. Zelfde vind ik een beetje bij de Beauty Blender. Elk merk heeft er een maar er zit zoveel verschil in qua kwaliteit!

 7. 21 februari 2017 / 09:52

  Klinkt heel handig! Ik blijf benieuwd naar deze ‘eraser’, toch maar eens zelf proberen!

 8. Donna
  21 februari 2017 / 09:04

  Hier ben ik heel benieuwd naar. Ik gebruik zelf gewoon watjes met een micellair water op dit moment.
  Mooie foto’s heb je gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram